Să Film!: Proiecţie şi dezbatere „Q.E.D”

UNATC București şi Film Menu prezintă vineri, 17 octombrie, de la ora 19.00, proiecția filmului „Q.E.D.” („Quod erat demonstrandum”), în regia lui Andrei Gruzsniczki.

Sa Film! Quod erat demonstrandumEvenimentul face parte din proiectul „Să Film!”, care își propune să ofere contextul necesar unui dialog între public și realizatorii celor mai recente filme românești. Proiecţiile vor avea loc de fiecare dată în Sala de cinema din UNATC – o sală cu o capacitate de aproximativ 300 de locuri.

La finalul fiecărei proiecții, publicul este invitat să intre în dialog cu o mare parte a echipei.

Scopul acestui proiect este, pe de o parte, de a facilita o înțelegere a modului în care funcționează fiecare departament al unei echipe de producție cinematografică şi, pe de altă parte, de a propune un dialog amplu între realizatori și public, la scurt timp după ce filmul a fost lansat în sălile de cinematograf.

Programul „Să Film!” de vineri, 17 octombrie (UNATC – sala de cinema):

ora 19.00: Proiecție „Q.E.D” (România 2013, regia Andrei Gruzsniczki)

ora 20.30: Discuție cu membrii echipei filmului: regizorul Andrei Gruzsniczki, producătoarea Velvet Moraru, directorul de imagine Vivi Drăgan Vasile, monteurul Dana Bunescu, scenograful Christian Niculescu, realizatoarea costumelor, Svetlana Mihăilescu, designerul de sunet Florian Ardelean și actorii Dorian Boguță, Adelaida Zamfira și Paul Ipate.

Intrarea la eveniment este liberă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.