Sambata 19 aprilie 2014 iepurasul va aduce The Rabbit Hole Showcase in Kristal Glam Club

Sambata, 19 aprilie, Kristal Glam Club gazduieste petrecerea de lansare a release-ului cu nr. 3 al The Rabbit Hole Records, semnat Egal 3. La pupitru, se vor afla Sascha Dive, Livio & Roby, Pagal si, bineinteles, Egal 3.

2Sascha Dive
[Deep Vibes, Frankfurt]
Artist reprezentat de celebra agentie de booking la nivel mondial, Cocoon. Acest tanar DJ din Frankfurt este unul din cei mai promitatori producatori “new comer”. Este fondatorul label-ului Deep Vibes Recordings care de asemenea, la momentul actual, promite multe in Germania, cu referinte clare asupra sound-urilor recente americane.

Livio & Roby se bucura de un succes bine meritat, pe plan international fiind prezenti la majoritatea festivalurilor din intreaga lume. In sound-ul lor regasim influente abstracte din mai multe genuri muzicale, iar colaborarile romanilor cu artisti precum: Loco Dice, Martin Butrich, Ilario Alicante, Sis sau Steve Lawer nu sunt decat o dovada vie a faptului ca in spatele acestora exista o doza mare de talent si ambitie pura.

Excentric şi rebel, Pagal a devenit unul din simbolurile clubbing-ului romanesc. Este un artist complet in adevaratul sens al cuvantului, un personaj iubit si apreciat ori de cate ori se afla la pupitru. Succesul inregistrat in postura de DJ si aprecierea de care se bucura din partea unor nume ca Luciano, Laurent Garnier sau Loco Dice, il asigura si in meseria de producator.

Este ușor să spui că Egal 3 (Sorin Rastoaca) este unul dintre cei mai talentati artisti pe scena dance underground în acest moment. Născut la 1992, el are deja o lista mare de release-uri la labelurile EDEC, Fear Of Flying, Monique Musique și Memoria Recordings, unde este unul dintre principalii artiști.
La vârsta lui tânără deja a colaborat cu artisti consacrati cum ar fi tINI, Livio & Roby, Andrea Oliva și Andrew Grant, pentru a numi doar câteva.

INTRARE 20 LEI << 00:00 >> 30 LEI
GUESTLIST VALABIL PANA LA ORA 1
REZERVARI MESE: 0722 795 184

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.