Scoala Altfel in SkyTower

Sky Tower Bucuresti

Sky Tower BucurestiSkyTower Bucuresti participa in programul„Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun” de anul acesta,care se va desfasura in saptamana 7-11 aprilie.

In aceasta perioada, 13 grupuri de elevi de la trei scoli din nordul Capitalei vor avea ocazia sa invete ce inseamna protejarea resurselor economisind energie, dar si sa admire panorama Bucurestiului din cel mai inalt punct al orasului.

SkyTower este cel mai bun exemplu privind eficienta energetica. Cladirea de birouri este in curs de atestare pentru certificatul LEED Gold si a obtinut deja certificarea OGNI/DGNB. Astfel, elevii vor afla ce sunt cladirile verzi si cum reuseste cea mai inalta constructie civila din Romania sa aiba un consum redus de energie.

Inca de la inceput, Raiffeisen Property International a aratat ca o cladire de birouri poate fi un spatiu deschis atat pentru companiile care isi desfasoara activitatea aici, cat si pentru comunitate. SkyTower si-a asumat rolul de a deveni cea mai prietenoasa cladire de birouri. Anul trecut, peste 10.000 de bucurestenii au avut sansa sa admire Bucurestiul de la etajul 34 al cladirii. Sustinerea orelor din cadrul programului Scoala Altfel in SkyTower este modul prin care incurajam educatia, protejarea resurselor si grija fata de mediul inconjurator prin propriul exemplu“, spune Ruxandra Grinzeanu, Directorul Executiv – SkyTower Building.

SkyTower dispune de un sistem care asigura eficientizarea consumului de energie si o activare automata a luminii pe coridoare si holuri. Structura externa a turnului e formata din ferestre dintr-o sticla speciala ce reduce impactul razelor solare in timp ce transpune la maximum lumina in interior, astfel toate birourile au lumina naturala iar consumul de energie este cu mult mai mic.

Despre SkyTower

Cladirea SkyTower este impresionanta nu numai prin dimensiuni, ci si prin modul in care a fost ridicata. Finalizata intr-un ritm record de constructie de numai cinci zile pe etaj, cladirea SkyTower a devenit un punct de reper pentru zona de nord a Capitalei. SkyTower ofera spatii de birouri de ultima generatie si o vedere unica asupra Bucurestiului. Cu o  inaltime de 137 metri si 37 de etaje, turnul dispune de 40.450 mp de spatiu inchiriabil, din care suprafata medie pe etaj este de 1.100 mp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.