Seară feerică în Cetatea Alba Iulia Carolina – galerie foto –

Cea mai importantă săptămână a modei din Europa de Est, Feeric Fashion Days, a început aseară în superba cetate Alba Iulia Carolina.

Zeci de bloggeri și ziariști, invitați din străinătate, oameni de modă din toate marile capitale ale modei din lume au admirat cele șase colecții prezentate în prima zi de festival.
În interiorul Muzeului Principia, designerii argentinieni Diego de Biase și Eduardo Perez au prezentat ultima colecție Sarah Jessy Jones, o colecție plină de exuberanță, de culoare și de fantezie, aplaudată îndelung la finalul manejului. „Suntem foarte impresionați de această țară, suntem foarte fericiți și ne-am dori mult de tot să venim aici și anul viitor. Cred că acest eveniment va crește rapid în anii următori pentru că locurile pentru prezentări sunt cu adevărat spectaculoase iar Feeric are potențialul să devină una din marile săptămâni ale modei. Organizarea evenimentului a fost perfectă”, spun cei doi designeri.
La lăsarea serii, podul de acces spre Poarta 3 a devenit imediat neîncăpător pentru sutele de oameni veniți să vadă cele cinci prezentări ale primei seri a Galei Feeric. Pe scenă au urcat colecții semnate Gianni Tolentino, Iulia Manciulea, Mihaela Cîrlugea, Haute Future Fashion Academy din Milano și o prezentare de lenjerie intimă a faimosului brand parizian Lise Charmel. „Anul acesta a fost agitație mult mai mare dar în rest experiența a fost foarte frumoasă. Merită să aștepți un an de zile pentru zilele astea”, spunea Iulia Manciulea la finalul prezentării ultimei sale colecții. „Suntem pentru prima dată invitați la Feeric Fashion Days prin intermediul partenerului nostru din New York, FTL Moda. Compania noastră are o vechime de 33 de ani iar producțiile noastre se îndreaptă spre calitate, spre stil. Suntem foarte încântați să fim aici”, spun cei doi reprezentanți ai brandului Gianni Tolentino.
Cea de-a doua zi în Alba Iulia începe la ora 19 cu prezentarea individuală Gianni Tolentino, o colecție creată ca un omagiu adus perioadei renascentiste, în Grădina Romană, iar de la ora 21 continuă cu alte patru prezentări pe pasarela Galei Feeric de la Poarta 3 a Cetății Alba Iulia Carolina. În această seară vom putea vedea creații Concepto, Paola Balzano – Londra, Andrea Zanatelli – Milano și o prezentare de genți realizată de Caresta Bags.

Feeric Fashion Days Alba Iulia este un eveniment organizat de Fundația Mitichi în colaborare cu Primăria municipiului Alba Iulia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.