Simte INDART în fiecare Duminică

26 Octombrie ora 19:00 – TEATRU – “Aventură în patru”|Club Deeper | 0736525666 | Bilet: 20 lei
26 Octombrie ora 20:00 – Guitar Battle calificări runda #2 | Club HangOver | Intrarea libera
Club Deeper – str. Hristo Botev nr 12 | Club HangOver – str. Selimbar, nr 1

DEEPER (1)Teatrul INDART prezintă comedia “AVENTURĂ ÎN PATRU sau Cum să pierzi trenul într-un colț uitat de lume” de Ion Bogdan Martin. O comedie despre viață, despre natura omului care te încantă și îți încarcă sufletul de fericire! Faptul că oamenii se iubesc este speranța pentru o viață mai bună!
Două povești de iubire care, gravitând în aria comicului de limbaj și de situație, par a nu avea nicio similitudine, dar, dacă privim cu atenție personajele, realizăm că sunt asemenea nouă tuturor, nici mai bune, nici mai rele, doar dragostea fiind elementul comun care le luminează existența. Două povești care îndeamnă la autoreflexie cu zâmbetul pe buze.
Distribuția: CĂTĂLIN STELIAN, ADELINA MIHALCEA, SILVIA GAGU, ROBERT NEAGOE, CRISTINA DIACONESCU
Concept scenografic: GABI IZVORANU, Sound FX & Music: DAN SIMION
Un spectacol de BOGDAN GAGU produs de Teatrul InDArt

Untitled-1 micGuitar Battle este un proiect InDArt care provoacă la duel cei mai buni chitariști. Înscrieri se fac la numărul de telefon 0741.131.230. Participanții vor improviza pe teme muzicale diferite, decise prin tragere la sorți. Concursul are 4 runde de calificări iar finala va fi pe 14 decembrie. Finaliștii vor fi aleși prin voturi de popularitate pe Facebook. Premiu: Chitară electrica “JAY TURESR”. MC-ul serii Cătălin Stelian.
Regulamentul și detalii despre desfășurarea concursului vor putea fi descoperite pe pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/alegetipovestea.

Conceptul Alege-ți povestea urmărește crearea unor punți de legătură între artiști și diversele comunități prin facilitarea accesului în spațiul creator al acestora. Astfel, comunitățile ce îndraznesc să pătrundă în această zonă care, de obicei, rămâne ascunsă, au șansa unică de a descoperi omul din spatele artistului. Serile săptămânale Alege-ți povestea vor consta în Artists’ Social Night, care vor avea loc din două în două săptămâni și alternativ Guitar Battle.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.