Speranță și culoare pentru bebeluși

Centrul Internațional Helen Doron English din Constanța a fost invitat de către Asociația “ProsperYoung.com Organization” să participe cu decoruri animate în cadrul acțiunii de renovare și de anti-fonare a Salonului 7202, sectia Neonatologie, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” din Constanța.

IMG_4178Acțiunea face parte dintr-un proiect mai amplu al Asociației “ProsperYoung.com Organization” și are menirea de a-i sprijini pe copiii abandonați în spitale la naștere, care au nevoie, mai mult ca oricând, de un suport moral crescut din partea comunității.
“Centrul Internațional Helen Doron English are ca misiune principală susținerea educației timpurii, ca motor al dezvoltării optime a fiecărui copil și ne dorim să fim aproape de toți bebelușii și copiii ce au nevoie de sprijin din cadrul Spitalului Județean Constanța. Am acceptat cu mare bucurie invitația de a participa la această minunată acțiune caritabilă și vom contribui cu înveselirea saloanelor, prin decorarea cu personajele animate din cursurile Helen Doron English, deoarece ne dorim să-i stimulăm pe bebeluși și pe copii în direcția bilingvismului. Considerăm că micuții din secția de Neonatologie au mare nevoie de un suport moral din partea comunității și scopul acțiunii este să le oferim o rază de speranță și culoare în viața lor și sentimentul că nu sunt singuri”, declară Ștefania Filip, coordonatorul Centrului Internațional Helen Doron English.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.