Teatru în aer liber la City Forest

Duminică, 14 septembrie, ora 20:00, Teatrul InDArt va porni într-o Aventură în 4 pe scena City Forest. Piesa, scrisă de Ion Bogdan Martin, împletește două povești de iubire care, gravitând în aria comicului de limbaj și de situație, par a nu avea nici o similitudine.

Aventura City Forest micÎnsă privind cu atenție personajele, realizăm că sunt asemenea noua tuturor, nici mai bune, nici mai rele, dragostea fiind elementul comun care le luminează existența. Două povești care îndeamnă la reflexie cu zâmbetul pe buze.

Distribuția:
Cătălin Stelian
Adelina Mihalcea
Silvia Gagu
Robert Neagoe
Cristina Diaconescu
Regia: Bogdan Gagu
Scenografia: Gabi Izvoranu
Sound FX & Music: Radu Florea și Dan Simion

City Forest este o îmbinare îndrăzneață între idei de petrecere a timpului liber în oraș, precum shopping-ul de articole inedite și hand-made, participarea la evenimente (concerte, teatru, filme și scurtmetraje, expoziții, dar și workshopuri și instalații artistice surprinzătoare ), socializatul la o terasa fistichie, laolaltă cu posibilitatea de a face toate acestea în mijlocul naturii. Este un mix urban de relaxare și distracție, de creativitate și dezvoltare personală, de shopping și activități outdoor, toate acestea într-o locație faimoasă și centrală: Casa Universitarilor București.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.