Tendinte 2015 in amenajarile interioare – reciclezi si esti in trend

Anul 2015 va fi, conform specialistilor in amenajari interioare, anul in care luxul se va impleti cu elementele decorative rustice si cu cele inspirate de traditie, creand decoruri simple si spectaculoase in acelasi timp.

1-baie moderna minimalista decor in tendintele 2015In anul care urmeaza decorul nu va fi dictat de un stil anume, de o singura culoare sau de o serie restransa de materiale si finisaje. Se va pune mare accent pe imbinarile si asortarile ingenioase care vor duce la obtinerea unui decor deosebit, plin de personalitate. Daca vrei sa ai casa in pas cu moda, iata care sunt principalele tendinte in materie de amenajari ale anului 2015:

Daca te pricepi sa combini elemente ale stilului modern cu elemente specifice stilurilor retro, rustic sau eco, anul 2015 va fi anul tau. Compune, asadar, un decor folosind ornamente, finisaje si piese de mobilier ce provin din doua sau trei stiluri distincte. Personalizarea locuintei este cheia pentru anul viitor. De exemplu, daca iti vei cumpara mobila noua pentru living, ar fi bine incerci sa te abtii de la accesoriile propuse de acelasi magazin, daca nu vrei sa ai un living de serie, identic, poate, cu cel al vecinului de scara. Pune-ti imaginatia la treaba si cauta chiar tu accesoriile potrivite, fara sa-ti fie teama ca nu vei nimeri stilul.

Posterele moderne, tapetul sau autocolantele decorative cu imprimeu de scris caligrafic vor putea fi folosite intr-o incapere mobilata in stil clasic, cu conditia sa se gasesca o…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/12/tendinte-2015-in-amenajarile-interioare-reciclezi-si-esti-in-trend/

1 COMMENT

  1. Imi place ideea de a combina mai multe stiluri.
    Faptul ca stiluri precum retro, rustic sau traditional sunt
    in tendinte confirma faptul ca nu se vor demoda niciodata, iar combinarea lor cu stilul modern nu poate sa ne ofere decat confortul si eleganta de care avem nevoie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.