Un cunoscut solist de la noi le-a facut fanilor cel mai emotionant cadou

Mai sunt cateva zile pana la Sarbatori, iar emotia a pus stapanire pe fiecare dintre noi.

Laurentiu GuranIn perioada aceasta, cu totii devenim mai sensibili, iar gandurile noastre se indreapta catre aceia pe care ii iubim. La fel i s-a intamplat si lui Laurentiu Guran, solistul trupei ASHA. Daca majoritatea cantaretilor de la noi au ales ca in decembrie sa isi bucure fanii cu cate un colind, el a ales sa surprinda pe toata lumea cu o melodie care iti da fiori.

Stiut de public ca fiind foarte dinamic si extrem de energic pe scena, Laurentiu Guran, şi-a dorit sa sparga tiparul si sa-si arate latura sensibila, interpretand piesa lui Leonard Cohen, ā€žHallelujah” intr-o forma mai putin obisnuita. Intr-o maniera proprie şi originala, acompaniat de un pian clasic alaturi de Dan Stesco, artistul a reusit sa capteze atat magia sarbatorilor, cat şi mesajul piesei.

ā€žAnul acesta am vrut sa ofer ceva altfel de Sarbatori. Desi putini o stiu, prima mea dragoste a fost pianul, asa ca m-am intors la el, ajutat de colegul Polymoog (Dan Stesco). Mi-am dorit foarte tare o piesa care sa nu fie colind, sa ies din tiparul pe care-l auzim an de an in preajma Sarbatorilor. Si ce piesa putea fi atunci mai potrivita decat aceasta capodopera a lui Leonard Cohen, cu atatea simboluri biblice si cu un titlu cu profunde vibratii religioase? Hallelujah, intr-o traducere aproximativa “Praise The Lord”! Laudat fie Domnul!. Sarbatori frumoase va doresc.”, ne-a declarat Laurentiu.

“Hallelujah”, in varianta originala de Leonard Cohen este poate cel mai emotionant cantec de dragoste, inchinat unei iubiri neimpartasite. Totodata, “Hallelujah” marcheaza o premiera pentru Laurentiu Guran, fiind pentru prima data cand artistul se infatiseaza in fata publicului in acest fel. Cunoscut ca un showman autentic, cantaretul demonstreaza ca poate aduce lacrimi in ochii celor care il asculta, timbrul sau si emotia din glas reusind sa ajunga la inimile fanilor.

Dupa ani buni de muzica si sute de concerte sustinute pe scenele din Romania, dar si din Germania, Ucraina si Bulgaria, Laurentiu Guran reuseste astfel sa faca un nou pas in cariera lui, trecand de la stilul care l-a consacrat, unul exuberant, la cel calm si cald, care se potriveste perfect in contextul Sarbatorilor care ne bat la usa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.