Un nou clip Mike Angello: Ma bate inima – galerie foto –

Mike Angello a filmat zilele trecute clip pentru urmatorul sau single, Ma bate inima.

Filmarile s-au desfasurat pe parcursul a 20 de ore la Buftea, in studiourile Media Pro, fiind produs de Famous Production alaturi de Cat Music si regizat de Ador Media (Alex Ceausu). Dupa atatea ore de filmat, s-a lasat cu petrecere pe platourile de filmare: muzica, sampanie, dans si cantari improvizate de artistii prezenti.
Acesta este al doilea videoclip din cariera lui Mike Angello. Daca primul sau clip, Belong To You, este unul de imagine, filmat in interior, cu scene alb-negru, Ma bate inima contine scene in aer liber, cu soare, plimbari pe malul lacului, transmitand o stare de bine, de vara.

Guest stars in cadrul filmarilor au fost: Randi, producatorul sau, Uddi (care are si o interventie pe piesa) si Cristi Nistor (fost concurent Vocea Romaniei).
Mike Angello s-a alaturat echipei Famous Production acum 2 ani si de atunci a lansat trei single-uri: Belong to you, Doar o fata (feat Randi) si Anii ce vin, featuring Delia Matache, piesa care s-a bucurat de un feedback pozitiv din partea publicului, fiind difuzata pe cele mai importante radiouri din Romania.
Am avut o echipa extraordinara la filmarea clipului, am muncit toti cu pasiune si sunt nerabdator sa va aratam ce a iesit,spune Mike Angello.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.