Unic in lume – hotelul in forma de scoica ce imita rasaritul soarelui, o minune arhitectonica

In mai putin de o luna, in China, isi va deschide portile unul dintre cele mai frumoase si asteptate hoteluri din lume, datorita designului sau unic ce imita rasaritul soarelui.

1-sunrise kempinski hotel beijing chinaSituat la distanta de doar o ora de centrul Beijingului si la mai putin de 30 minute de Marele Zid Chinezesc, hotelul Sunrise Kempinski va deveni centrul de afaceri, conferinte, targuri si expozitii numarul unu din capitala Chinei.

Facand parte dintr-un urias complex cu suprafata totala de 14 km patrati de pe malul lacului Yanqi, spectaculosul hotel va pune la dispozitia vizitatorilor sai nu mai putin de 306 camere si apartamente de lux, o multime de sali pentru conferinte si intalniri de afaceri, 14 restaurante si baruri, un SPA ultra dotat, un club pentru copii si multe alte facilitati recreationale.

In cultura chineza, forma de scoica caracteristica profilului constructiei este aducatoare de noroc. Designul hotelului de 97 metri inaltime a fost…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/10/unic-in-lume-hotelul-in-forma-de-scoica-ce-imita-rasaritul-soarelui-o-minune-arhitectonica/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.