Wise Guys Party Series – #1 Mendo

wsgmd

Wise Guys revin la începutul acestui an cu o primă petrecere, prima dintr-o serie ce se va desfășura în 2015 la Studio Martin.
Pregătiți-vă așadar pentru câteva întâlniri ce se vor solda cu dans, într-un club cu tradiție pe scena clubbingului local.
Noi mai aproape de voi, voi mai aproape de artiști, împreună pentru petreceri de neuitat.

Definiția pe care dicționarul o dă cuvântului “mendo” face referire la o personalitate supranaturală, deseori prezentată ca un spirit sau demon, evident in religie, mitologie și ocultism. Dacă însa facem referire la muzica house, Mendo e chiar realitate. 🙂

Unul dintre cei mai solicitați artiști la capitolul remixuri, owner al label-ului Clarisee Records, Mendo deține mai bine de 100 de piese, creații proprii, lansate pe parcursul unei perioade de 15 ani și și-a lăsat amprenta stilului său la cele mai bune label-uri de muzică electronică: Saved, Defected, 8bit, Noir Music, Terminal M, Get Physical, Suara, Viva Music, Rekids, Great Stuff, CR2, Material, Tronic, Circus Recordings și Cadenza.

Mendo susține că poti deține cheia unei petreceri de succes, prin a face fetele să danseze – “Once they dance, everybody does.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.