20:00 – Fantasmagoria

DJ MiniMeh in studioul Radio DEEA

Fantasmagoria

Participarea in 2003 la petrecerea ce l-a avut drept invitat pe John Digweed reprezinta unul dintre motivile pentru care MiniMeh, pe numele sau real Constantin Durbaca, decide sa devina dj.

DJ MiniMeh in studioul Radio DEEAIn toamna anului 2004 visul sau incepe sa se materializeze cu ajutorul staff-ului de la Club Nemo care ii sustine pasiunea si ii acorda sansa de a deveni dj. Dupa o scurta de perioda de timp, in 2005  devine rezident in Club Nemo. De aici viata lui se schimba in totalitate, urmeaza gig-uri in diferite cluburi din Bucuresti si de pe litoral, petreceri private. De-a lungul timpului a impartit pupitrul cu nume precum Dj Optick, Dj Andi, Cristi Stanciu, Vali Barbulescu, Adrian Efrimie, Dax “The Man With The Sax”, Lucian Barbulescu si multi altii.
Genurile de muzica abordate sunt in principal Deep-House & Tech-House, dar influentele Vocal House & Nu-Disco dau seturilor sale un sound melodic si unic, usor de “digerat” si foarte placut.

Radio DEEA si MiniMeh  prezinta Fantasmagoria – o noua emisiune ce se adreseaza publicului iubitor de muzica electronica in fiecare Miercuri de la ora 20:00 la 22:00. In fiecare saptamana spunem o poveste impreuna cu un invitat de pe scena muzici electronice din Romania si il ascultam cum mixeaza live in cadrul emisiunii.

Seturile le regasiti pe pagina de facebook #Fantasmagoria dar si pe pagina lui DJ MiniMeh, gazda emisiunii.

https://www.facebook.com/Fantasmagorie.RadioDeea

https://www.facebook.com/DjMiniMeh
„Fantasmagoria – povesti nemuritoare cu muzica de basm.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.