5 sfaturi de baza pentru amenajarea locuintei fara ajutorul unui designer profesionist

Ti-ai cumparat un apartament sau tocmai ai incheiat constructia propriei case si a venit momentul sa incepi amenajarea si decorarea interiorului, dar bugetul secatuit de cheltuielile de pana acum nu-ti permite sa apelezi la serviciile unui designer profesionist?

1-exemplu amenajare living alb cu accente colorate bleu si vernilE adevarat ca o persoana cu ochiul format te-ar salva de multe batai de cap, dar e bine sa stii ca poti parcurge aceasta etapa si fara ajutor, cata vreme vei tine cont de urmatoarele 5 sfaturi, care te vor ajuta sa eviti efectuarea anumitor greseli decorative:

Cine nu si-ar dori sa se mute intr-o locuinta finisata, amenajata si decorata in cel mai mic detaliu? De cele mai multe ori, din pacate, asa cum spuneam si mai sus, cumpararea sau constructia unei case ne lasa cu buzunarele mai mult goale, fapt ce ne pune in situatia de a alege finisaje, mobilier si decoratiuni mai putin calitative. Iar apoi, la scurt timp dupa incheierea lucrarilor de amenajare, ne trezim ca balamalele de la usile dulapurilor cumparate in pripa au inceput sa cedeze rand pe rand, canapeaua draguta si cumparata la repezeala nu mai are sezutul lin, ci bombat sau lasat pe alocuri, covoarele si-au pierdut din stralucire si tot asa.

Primul sfat, asadar, ne invata sa nu ne grabim si sa cumparam doar strictul necesar: mobila de bucatarie, electrocasnicele care ne usureaza viata, patul pe care dormim etc. Vom avea timp destul sa achizitionam toate celelalte elemente si piese de mobilier, insa daca vom face asta fara sa ne grabim, avem toate sansele sa ne alegem numai cu obiecte de calitate si care ne vor bucura multi ani de acum inainte.

Al doilea sfat ne invata sa gandim in perspectiva si sa evitam achizitionarea finisajelor si diverselor obiecte decorative doar pentru ca sunt la moda, alegand doar modele care ne ajuta sa compunem un decor armonios, usor de adaptat si modificat in timp, fara prea multe…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2015/07/amenajeaza-ti-locuinta-fara-ajutorul-unui-designer-5-sfaturi-utile/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.