Afla aici cine este celebrul autor american care vrea să readucă dragostea și pasiunea în România

Neînțelegerile în relațiile de cuplu au devenit o problemă destul de serioasă în Uniunea Europeană, în anul 2012 – anul ultimei raportări – se înregistrau două milioane de căsătorii și un milion de divorțuri. Același raport al Eurostat, arată că nici România nu stă foarte bine la acest capitol.

baner-gray-iubire1 (1)În acest context delicat, autorul american Dr. John Gray, celebru pentru bestseller-ul “Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus”, va susține pentru prima dată, în România, două conferințe, în data de 17 noiembrie (București) și 19 noiembrie (Cluj-Napoca) a.c., în care va dezvălui audienței secretele unei relații trainice, care l-au făcut celebru peste tot în lume.
Evenimentul se adresează tuturor persoanelor care vor să ducă relația la un nivel superior de comunicare, iubire sau pasiune și care sunt într-o permanentă dorință de autodepășire. De asemenea, speaker-ul îi va ajuta să interacționeze mai bine cu cei din jur, să comunice mai eficient la locul de muncă și chiar să negocieze mai bine cu șeful, colegii sau clienții. Întreaga prelegere se va concentra pe mesajul de bază al cărții “Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus”, conform căruia există deosebiri între barbați și femei în toate domeniile vieții – cele două sexe comunică, gândesc, simt, percep, reacționează, răspund și chiar iubesc în mod diferit. Înțelegerea acestor diferențe esențiale, spune expertul, ajută la eliminarea multor frustrări întâmpinate în relațiile cu sexul opus.

Cine este John Gray?
John Gray s-a născut pe 28 decembrie 1951, în Houston, Texas, Statele Unite ale Americii. Este licențiat și master în Meditație Transcedentală, în 1992 a primit titlul de doctor de la Columbia Pacific University și, în 2002 un doctorat onorific la Governors State University din Illinois. În 1969, a început să țină prelegeri despre Meditația Transcedentală, iar puțin mai târziu a devenit asistentul personal al lui Maharishi Mahesh Yogi, timp de nouă ani. În continuare, John Gray a început să scrie cărți despre relații și dezvoltare personală, ajungând la un număr de 17 publicații. Dintre acestea, cea mai cunoscută este “Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus”, fiind vândută în peste 7 milioane de exemplare și devenind cea mai vândută carte din zona non-ficțiune din toate timpurile. La ora actuală, John Gray este lector universitar și cel mai bun expert în relații din lume, cărțile sale despre relații și sănătate fiind vândute în peste 50 de miloane de exemplare și au fost traduse în 50 de limbi.
Cei interesați se pot înscrierile la conferință pe website-ul http://www.traininguri.ro/iubire

Extreme Training este o companie de top fondată în 2005, care și-a asumat misiunea de a-și sprijini clienții pentru a obține rezultate remarcabile, oferindu-le acestora (atât clienților corporate cât și persoanelor private) o gamă largă de servicii de formare profesională sau consultanță: de la leadership și management, până la negociere, vânzări, project management, comunicare, resurse umane, public speaking sau time management.
Extreme Training, totodată, aduce pe piața din România o serie de speakeri internaționali pe teme cheie cum ar fi conferința Leadership: The Power of Emotional Intelligence avându-l ca invitat pe celebrul Dr. Daniel Goleman, numit părintele inteligenței emoționale. În 2014 l-a avut ca invitat pe Jordan Belfort, Lupul de pe Wall Street după povestea căruia s-a inspirat Martin Scorsese in filmul cu același nume iar seria speakerilor continua cu John Gray în acest an.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.