AFTERHILLS Festival: line-up complet & bilete

Prima ediție a festivalului AFTERHILLS se apropie cu pași repezi, astfel încât am decis să vă transmitem cele mai noi informații despre cum se va petrece timp de 3 zile, mai precis între 23 și 25 iunie, la Iași.

Pe scenă vor urca nici mai mult, nici mai puțin de 101 artiști, printre care îi amintim pe: ATB, Andrew Rayel, Bob Sinclar, Hooverphonic, John Newman, Morcheeba sau Vini Vici, dar și Byron, Carla’s Dreams, Les Elephants Bizzarres sau Robin & The Backstabbers.

Organizatorii au muncit din greu pentru a pune pe picioare un eveniment complex ce se anunță a pune Iașiul pe harta festivalurilor din România, mai multe detalii despre eveniment și echipa din spate fiind disponibile în interviul acordat echipei Radio DEEA de către Alina Cojocaru, PR AFTERHILLS.

Așadar, la ce să ne așteptăm? La 3 zile și 3 nopți de muzică, artă și frumos, la 4 scene ce vor găzdui atât artiști români, cât și artiști internaționali, la multă voie bună, la multă pasiune și la bucurie la cote maxime.

Pentru că suntem totuși în 2017, organizatorii au lansat și o aplicație mobilă AFTERHILLS, disponibilă gratuit în magazinele GooglePlay și AppStore, prin care doritorii pot afla în timp real informații despre festival, despre artistii din line-up, despre cum se poate ajunge mai ușor la locație, pot cumpăra bilete, regăsesc o hartă a festivalului și multe altele.

Cele 4 scene, ce sunt ridicate de mâni dibace în cursul acestor zile, așteaptă să își primească artiștii după cum urmează:

Biletele și abonamentele pentru festival sunt încă disponibile, oferta organizatorilor cuprinzând:

  • abonamente de 3 zile la prețul de 249 RON + taxe
  • abonamente de 3 zile (pentru studenți) la prețul de 149 RON + taxe
  • abonament de 3 zile VIP la prețul de 449 RON + taxe
  • bilete de o zi la prețul de 99 RON

Acestea fiind spuse, nu ne rămâne altceva de adăugat decât să vă invităm să vă faceți bagajele și să petreceți alături de prieteni, artiști, organizatori, dar și alături de noi, la AFTERHILLS!

Mai multe informații despre festival, precum și detalii despre achizionarea biletelor, găsiți pe site-ul oficial.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.