Aniversarea a 10 ani de concerte in aer liber la Maastricht

Concertul Andre Rieu Maastricht 2014 va fi transmis prin satelit, sambata 19 iulie 2014, in cinematografele din intreaga lume si la The Light Cinema Liberty Center Bucuresti.

maastricht2014_sitePiața medievală, Vrijthof din Maastricht, dramatica si atragatoare, va fi transformata într-o locatie incredibil de pitoreasca pentru concertul romantic în aer liber al lui André și faimoasei sale orchestre, Johann Strauss.

Eveniment mondial transmis prin satelit in cinematografe din intreaga lume, Concertul Andre Rieu Maastricht 2014 marcheaza aniversarea a 10 ani de concerte traditionale Andre Rieu, in cel mai romantic loc din Olanda: piata Vrijthof din Maastricht. Maestrul va pune in scena un spectacol magnific cu ocazia acestei editii speciale!
Va fi unul dintre cele mai extraordinare concerte ale anului si va contine ingrediente savuroase pentru toate varstele: muzica frumoasa, umor, cantece minunate, spectacole de lumini, artisti invitati, dansuri, artificii si multe surprize emotionante.
Ca intotdeauna Regele Valsului va canta alaturi de orchestra sa, formata din 60 muzicieni, Johann Strauss.

Cunoscut ca “Regele Valsului”, Andre Rieu a devenit faimos pe plan international, avand peste 2,5 milioane de CD-uri si DVD-uri vandute in tara sa natala (Olanda) si peste 20 milioane in intreaga lume. Un artist complet, Andre si-a dorit si a incercat mereu sa faca muzica clasica accesibila si pe placul tuturor.
Primul sau album “Strauss&Co” a declansat o adevarata nebunie in rindul iubitorilor de muzica din tara sa natala. Piesa “The Second Waltz” ( Waltz No. 2 from Jazz Suite No. 2 by Dmitry Shostakovich) a urcat repede pe primul loc in topul 100 al hiturilor si a stationat un an intreg in primele 10 locuri. Au urmat multe alte piese care au intrat in top, iar Andre Rieu sustine anual concerte cu adevarat incitante, pe toate continentele.
In timp, Andre Rieu a devenit o adevarata legenda.
In fiecare an el sustine o serie de concerte in orasul sau natal, Maastricht din Olanda. Aceste concerte au loc in serile de vara, in fata a mii de fani si se claseaza printre cele mai prestigioase evenimente culturale ale frumosului sau oras natal. Anul acesta a ajuns la Concertul cu numarul 10 la Maastricht!

Va asteptam cu drag la The Light Cinema sambata, 19 iulie 2014, la transmisia prin satelit a Concertului Aniversar Andre Rieu: 10 ani la Maastricht.

Durata: 2h 40min (include pauza 15 min)

Sambata, 19 iulie 2014, Ora 21:00

Biletele se pot rezerva/achizitiona de la casele de bilete Sau ONLINE: www.lightcinemas.ro
Tarif: 65 lei/pers

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.