ANTO alaturi de doi producatori brazilieni lanseaza remixul single-ului Get Up

ANTO a lansat primul remix la single-ul “Get Up”, un remix realizat de Hudson Leite & Thaellysson Pablo, doi producatori din Brazilia care au la activ mai multe remixuri pentru artisti internationali produse la HL Studio Production Brasil.

avatar ANTO - Get Up - Hudson Leite & Thaellysson Pablo Remix“Get Up” este o piesa motivaționala ce indeamna pe cei prezenti la o anumita petrecere sa uite de monotonia zilnica si sa se distreze fiecare in felul lui influentand astfel și pe ceilalti participanti la acel eveniment. Ideea melodiei “Get up” a pornit insusi de la spiritului artistei ce o interpreteaza, care este o fire mereu pusa pe glume si voie buna. ANTO este o tanara artista, din Bucuresti, aflata la inceput de drum dar care alaturi de persoanele implicate in acest proiect, promite foarte mult. Relatia ei cu muzica a inceput inca de pe bancile claselor primare cand la insistentele mamei sale a luat lectii de canto si a participat la diferite evenimente artistice, facand astfel primii pasi Ć®n aceasta lume minunata a muzicii dar niciodata nu s-a gandit ca ar avea ocazia sa inceapa propriul proiect muzical. In urma unui casting organizat de impress ART management, a avut norocul sa fie selectata si asa a aparut proiectul ANTO si piesa Get Up.

Single-ul “Get Up”, este o productie impress ART management si Dynamic Records cu ajutorul lui DeeJay Dexter la partea de productie si a Florentinei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.