Armed Recordings se afirma prin noi proiecte muzicale

Asa cum au promis, reprezentantii Armed Recordings Romania, anul 2015 a debutat in forta prin realizarea si promovarea unor noi proiecte muzicale.

1-freedom-noul-release-marca-armed-recordingsAstfel numai in ultimele doua luni 4 noi release-uri au fost prezentate iubitorilor fenomenului EDM.

Beneficiind de colaborarea excelenta cu distribuitorii profesionisti de muzica : Symphonic Distibution din USA – Florida, label-ul Armed Recordings atrage, tot mai mult, atentia caselor de productii internationale, artistilor, producatorilor dj si ascultatorilor din intreaga lume, prin creativitatea si seriozitatea din munca lor

In acest context, este remarcabil de mentionat faptul ca Armed Recordings a selectat si a pus in valoare proiectele muzicale ale unor tineri foarte talentati din America, Germania, Venezuela, Italia, Rusia, Franta si desigur Romania.

Reusitele muzicale ale tinerilor talente sunt deja certitudini, prin aprecierea de care se bucura pe cele mai importante platforme de ascultare si magazine online precum : Beatport, iTunes, Spotify, SoundCloud, Deezer etc.

Activitatea intensa de productie muzicala este reflectata astfel de release-urile exceptionale care s-au succedat, in ultima vreme, astfel:

https://soundcloud.com/armedrecordings/scorgeous-rockyz-battle

https://soundcloud.com/armedrecordings/mike-agus-andreone-chaos

https://soundcloud.com/armedrecordings/4ndr3w-leon-original-mix

https://soundcloud.com/armedrecordings/the-manager-pascovski-v-challenge-original-mix

De asemenea, este important de mentionat faptul ca, melodia “Freedom” realizata de producatorii romani The Manager & Pascovski V ,desi nu este inca valabila la vanzare, aceasta inregistreaza deja peste 120000 de ascultari pe toate contineltele, urmand sa fie lansata pe data de 27 Februarie 2015.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.