Armin van Buuren – nume important pe scena trance, atât ca DJ, cât și ca producător – foto –

Interesul său pentru muzica electronică a apărut încă din copilărie, el intrând în posesia primului sampler încă de la 14 ani. Primul său hit a fost Blue fear, lansat în 1995 sub Cyber Records.

De atunci au urmat o serie întreagă de producții ce au pătruns în clasamentele muzicale internaționale. În plus, el a colaborat cu Tiësto pentru proiectele Major League și Alibi și a produs piesa Exhale alături de Ferry Corsten. Începând din anul 2000, Armin a lansat seria de compilații AVB, care s-au bucurat de succes la public. Un an mai târziu, olandezul și-a început propria emisiune de radio, intitulată A State of Trance, în timpul căreia își făcea cunoscute creațiile.

De-a lungul carierei, Armin van Buuren a concertat în peste 25 de țări, beneficiind de sprijinul lui Dave Lewis. De curând, el a prezentat un set de nouă ore pentru Dancetheater din Haga. Printre locurile în care mixeaza constant se numără Passion, Godskitchen, Gatecrasher și Slinky – Marea Britanie, Glow – Washington și Ibiza.

ARMIN VAN BUUREN se intoarce in Romania dupa 6 ani cu cel mai mare show al sau !

Pe 8 Noiembrie, faimosul DJ de trance ARMIN VAN BUUREN, care a castigat de 5 ori premiul de “cel mai bun dj al lumii”, va vizita Romania! Cu ocazia – ARMIN ONLY INTENSE, cel mai mare proiect conceput vreodata de un DJ.
Show-ul a calatorit in jurul lumii in ultimul an si a avut un succes imens. Aproape toate evenimentele au fost sold-out, asa ca nu ezitati sa va luati bilete din timp.

Accesul persoanelor cu varsta sub 16 ani este STRICT INTERZIS! ( 16 + )

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.