Asa arata cea mai scumpa casa din lume – 500 milioane de dolari

Un fost producator de filme de la Hollywood s-a reorientat profesional, investind in constructia unor resedinte private de lux pentru a le vinde ulterior cu sume colosale de ordinul zecilor si chiar sutelor de milioane USD.

1-piscina Infinity cea mai scumpa casa din lume LA CaliforniaDupa mai multe proiecte indraznete, duse la bun sfarsit si apoi vandute unor oameni cu dare de mana, Nile Niami si-a propus sa construiasca cea mai scumpa si moderna casa din lume, cu dotari de lux, specifice resorturilor hoteliere de peste 5 stele, pe care o va scoate la vanzare cu nu mai putin de 500 milioane de dolari!

Miezul proprietatii situate pe varful unei coline din California va fi uriasa casa ce masoara aproape 7000 metri patrati. Cred ca iti poti da seama ca este vorba despre o suprafata demna mai curand de un hotel sau de un complex rezidential, decat de o resedinta particulara ce apartine unei familii.

Cei 6875 metri patrati vor fi impartiti intr-o multime de spatii si incaperi mai mult sau mai putin utile: dormitoare, dintre care numai cel matrimonial masoara nu mai putin de 464 metri patrati, bai, livinguri, camere de relaxare, bucatarii (poate chiar mai multe), un garaj pentru 30 de masini, o sala de cinema cu 45 de locuri si cu ecran Imax, un casino adevarat, un club de noapte de aproape 800 metri patrati si…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2015/06/asa-va-arata-cea-mai-scumpa-casa-din-lume-500-milioane-de-dolari/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.