Ateliere gratuite de limba engleză pentru copii

Centrul Internațional Helen Doron English, în parteneriat cu Imaginarium, organizează, duminică, 15 noiembrie 2015, la orele 11.00 și 12.00, în City Park Mall din Constanța, ateliere interactive gratuite de învățarea a limbii engleze ca limba maternă, după o revoluționară metodă ce a produs rezultate pozitive în rândul a peste 2 milioane de copii din întreaga lume.

Atelierele se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 6 ani.
Proiectul inițiat de centrul internațional de educație în țara noastră are menirea de a implementa, în rândul celor mici, metoda unică de predare și învățare a limbii engleze, elaborată de celebrul profesor britanic Helen Doron. Unicitatea metodei didactice vine din motivarea constantă a copilului, învățarea distractivă, asocierea cuvintelor cu obiecte de zi cu zi, ascultarea repetată a limbii străine și acasă, jocuri inovative și dezvoltarea inteligenței și a intuiției.
Centrul internațional a adus în sistemul educațional din România cea mai nouă tehnologie pentru învățarea limbii străine de către copii, și anume realitatea augmentată. Tehnologia animă, cu sunet și video, o imagine statică de pe o pagină clasică, prin scanarea acesteia cu ajutorul unei tablete sau a unui telefon inteligent și copilul învață mult mai ușor cum se pronunță cuvintele în limba engleză, ajutându-l să vorbească limba cât mai corect.
Considerăm că sistemul de educație trebuie să se adapteze, atât din punct de vedere tehnologic, cât mai ales din punct de vedere al stilului de predare-învățare, la nevoile și curiozitățile generației din ziua de azi. Tinerii din ziua de azi sunt mai greu de convins, e mai greu să-i pui într-o bancă rigidă și să le vorbești unidirecțional. Succesul metodei Helen Doron English constă în îmbinarea învățatului cu distracția și tehnologia, iar rezultatele pe care le-am obținut, peste tot pe planetă, sunt remarcabile. Am reușit să găsim metoda ideală prin care copiii nu doar să vorbească în engleză, ci să și gândească în engleză, așa cum se întâmplă cu limba maternă. Acesta a fost motivul pentru care ne adresăm unei grupe mai mici de vârstă, deoarece este mult mai la îndemână pentru copii să exerseze concomitant limba maternă cu limba engleză”, declară specialistul în educație Ștefania Filip, coordonator al Centrului Internațional Helen Doron English, în România.
Mai multe detalii despre program, pot fi găsite pe website-ul oficial al Centrului Helen Doron English România, www.HelenDoron.ro, iar înscrierile se pot face și telefonic, la 0720.744.900.
Helen Doron English este o instituție internațională cu un succes de 30 de ani în predarea limbii engleze pentru copiii de la 0 la 18 ani. Peste 2 milioane de copii din intreaga lume vorbesc astăzi engleza datorită Helen Doron English.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.