BPM Festival 2016

bpm-flyer-artists-billboard-2016-fullBPM Festival 2016

Celebrul festival se pregateste de inca o editie de neuitat. Incepand cu 8 Ianuarie BPM isi deschide portile pentru 10 zile de muzica si voie buna asigurata de peste 375 de artisti din intreaga lume.  Playa del Carmen din Mexic va fi neincapatoare pentru sutele de mii de petrecareti ce se vor misca pe ritmurile dansante ale muzicii asigurate de multi artisti consacrati. Paul Kalkbrenner, Pirupa, Pete Tong, Andhim, Maya Jane Coles, Dubfire, Dj Sneak, Marco Carola, Luciano si multi artisti cunoscuti pentru piesele lor dar si pentru spectacolul creat atunci cand mixeaza vor insufleti plaja cu ritmurile lor. Pe site-ul oficial al festivalului poti gasi informatii legate de transport, cazare si bilete. Singurele bilete disponibile in acest moment sunt abonamentele de 10 zile, iar pretul este unul pe masura, 929,99 $.  Organizatorii au mai pus la dispozitie bilete pentru 3 si 7 zile, insa stocul acestora a fost epuizat.

Unele dintre cele mai titrate labeluri de muzica electronica vor avea propriile showcaseuri in cadrul festivalului mexican. Apollonia, My Favorite Robot, tINI and the gang, Toolroom, Suara, Sci+Tec  sau Keinemusic sunt cateva din showcaseurile ce vor avea loc in cadrum BPM Festival 2016.

 

Avand in vedere avengura evenimentului organizatorii vor sa se asigure ca nu vor avea anumite incidente ce vor strica distractia petrecaretilor consumatori de muzica electronica. Pentru asta ei au stabilit un set de reguli in cadrul festivalului. Aceste reguli sunt urmatoarele:

  • Consumul de bauturi alcoolice in spatiile publice este interzis;
  • Posesia, consumul sau distributia de droguri este interzisa;
  • Inotul sub influenta alcoolului sau a drogurilor este strict interzis;
  • Dormitul in spatiile publice din cauza drogurilor sau a alcoolului este interzis;
  • Urinatul in spatiile publice este interzis;
  • Gesturile obscene sau injuriile sunt interzise;
  • Aruncarea gunoiului in spatiile publice sau pe plaja este interzisa;

Toate detaliile legate de alte aspecte le gasiti pe siteul oficial al festivalului: http://thebpmfestival.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.