Injectarea cu acid hialuronic: metoda de înfrumuseţare cea mai des folosită de femeile din întreaga lume

Injectii cu acid hialuronic

​Buzele pline şi bine conturate sunt de cele le mai multe ori asociate cu frumuseţea şi tinereţea. Ne putem naşte cu buze mai subţiri sau se pot subţia din cauza trecerii timpului.

Potrivit statisticilor, injectarea cu acid hialuronic este metoda de înfrumuseţare cea mai utilizată de femeile din întreaga lume. În 2014, în Statele Unite ale Americii, aproximativ 1.7 milioane de femei, au ales o procedură de mărire a buzelor prin injectare cu acid hialuronic, arată datele publicate de Societatea Americană de Chirurgie Plastică şi Estetică (ASAPS).

Mărirea buzelor poate fi realizată pentru a accentua buzele unei femei, sau pentru a reîntineri buzele care au început să îmbătrânească. În prezent, există mai multe metode de mărire a buzelor, începând de la cele temporare cu acid hialuronic, până la cele permanente cu implanturi de silicon sau transplantul de grăsime proprie (lipofilling). Pacientele mele aleg acidul hialuronic pentru că această metodă este cea mai sigură şi dă un aspect natural buzelor”, spuneDr. Ion Zegrea, medic specialist în chirurgie plastică la Clinica Elysium.

Acidul hialuronic există în mod natural în toate organismele vii, ajută la reţinerea apei şi are un rol important în menţinerea supleţei, elasticităţii şi tonicităţii epidermei. Pentru că este o substanţă care există deja în corp, acidul hialuronic nu prezintă recomandări speciale sau contraindicaţii în folosirea lui. Un doctor estetician va recomanda întotdeauna dozajul potrivit injectării în funcţie de nevoile pacientului.

Injectarea cu acid hialuronic – pe locul doi în topul procedurilor non-chirurgicale

Ultimele statistici ale Societăţii Internaţionale de Chirurgie Plastică şi Estetică arată că injectarea cu acid hialuronic este pe locul doi, cu aproape 2,7 miloane de intervenţii, după procedurile cu toxina botulinică la care au apelat aproape 5 milioane de pacienţi din întreaga lume anul trecut.

Procedura de injectare cu acid hialuronic durează în jur de 15 minute şi este o intervenţie non-chirurgicala. Practic, se injectează gelul (acidul hialuronic) cu un ac foarte fân, în cantităţi mici, în interiorul buzei superioare şi/sau inferioare. Rezultatele injectării cu acid hialuronic durează până la 6 luni.”, a adăugat chirurgul estetician Ion Zegrea.

Preţul unei intervenţii de injectare cu acid hialuronic este de 300 EURO (1 seringă = 1ml).

Pentru detalii suplimentare puteţi accesa www.elysium.ro sau Dr. Ion Zegrea.

Despre Dr. Ion Zegrea

Dr. Ion Zegrea este medic specialist de Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă, membru al Asociației Chirurgilor Plasticieni din România și International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS). Dr. Ion Zegrea a absolvit în 1998 Facultatea de Medicină a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București. În 2005, a început specializarea în departamentul de Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă din Spitalul de Urgență București – Floreasca sub directa îndrumare a profesorului Ioan Lascar, devenind medic specialist în 2011. A participat la numeroase proiecte de cercetare naționale și internaționale. Are la activ un brevet de invenție premiat cu medalia de Aur la Salonul de Inventică INNOVA Brussels 2013.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.