Casa cu motor. Se poate deplasa pe apa cu 5 km/ora

Despre casele obisnuite, ridicate pe uscat, fiecare dintre noi stie cate ceva. Insa cand vine vorba despre constructiile plutitoare putini stiu cu ce „se mananca” acestea, pentru cei mai multi dintre noi subiectul fiind prea putin familiar, motiv suficient pentru a ne starni macar curiozitatea.

Floatwing este mai mult decat o casa, este un hibrid intre o locuinta moderna si o ambarcatiune cu motor. Aceasta este creatia portughezilor de la Friday, o companie specializata in conceperea si fabricarea echipamentelor nautice.

Conceptul este atat de bine realizat, incat poate intruni cerintele celui mai pretentios client. Aceaste case pot fi folosite in calitate de refugii romantice de weekend, in calitate de locuinte provizorii de catre cei care practica sporturile nautice sau in calitate de resedinte permanente, acestea fiind inzestrate cu toate utilitatile necesare vietii cotidiene.

Inedita casa plutitoare este inzestrata cu toate utilitatile, fiind livrata cu o bucatarie perfect echipata, o pompa de caldura, un generator, o soba pe peleti, un gratar amplasat pe terasa de pe puntea superioara (pe acoperisul casei) si chiar si o…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2015/10/casa-plutitoare-care-se-poate-deplasa-pe-apa-cu-5-km-pe-ora/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.