Casa modulara care se livreaza gata construita si se instaleaza intr-o singura zi

Intalnite mai ales in occident, casele modulare prefabricate au devenit din ce in ce mai apreciate in intreaga lume.

1-casa modulara prefabricata DublDom26 (1)Printre principalele avantaje ale acestor constructii se numara pretul de achizitie scazut, timpul rapid de executie si de montare pe terenul beneficiarului.

Si daca pana acum cele mai multe modele si proiecte de case modulare prefabricate purtau semnatura unor companii din SUA si Canada si se livrau exclusiv pe teritoriul celor doua tari, iata ca acum pot fi cumparate mai usor, in Rusia existand o companie specializata in productia acestui tip de constructii. Desigur ca pretului de productie i se adauga si un tarif de livrare, dar despre asta vom vorbi ceva mai tarziu.

Compania DublDom, cu sedii si hale de productie in mai multe orase din Rusia, s-a specializat in productia caselor modulare din lemn. Din portofoliul acestora fac parte 4 modele de case diferentiate in functie de dimensiune, un model de casa plutitoare tip ponton, conceputa pentru a fi amplasata pe apa si un model de casa adapost, conceputa pentru a fi amplasata in zone cu relief mai dificil, cum sunt cele din zonele montane.

Cel mai ieftin model este DublDom26, denumirea caruia sugereaza ca ofera o suprafata utila de doar 26 metri patrati. La solicitarea cumparatorului, acest model poate fi realizat atat in varianta necompartimentata, fara baie si bucatarie, constructia avand o singura incapere ce poate fi modelata apoi de catre proprietar, cat si in varianta compartimentata, prevazuta cu baie si un open space compus dintr-o camera si o bucatarie. Practic, este o casa mica, de dimensiunea unei garsoniere. Pretul pentru DD 26 porneste de la…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2015/08/casa-modulara-care-se-livreaza-gata-construita-si-se-instaleaza-intr-o-singura-zi/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.