Cate camere poate avea aceasta casa de doar 55 mp

Orice arhitect iti poate confirma ca proiectarea unei case compacte si in acelasi timp confortabile este mai dificila decat proiectarea unei vile supradimensionate.

1-living casa mica 55 mp cu tot cu mansardaCu cat mai mica este suprafata desfasurata a constructiei cu atat mai greu este sa integrezi in perimetrul ei toate spatiile specifice unui adevarat camin: bucatarie, baie, camera de zi si cel putin un dormitor. Tocmai de aceea casele compacte, proiectate astfel incat sa le ofere proprietarilor confortul dorit in ciuda ariei restranse, ne fascineaza pe toti.

O astfel de casa este si cea proiectata de arhitectul american Mark Ouellette. O constructie compacta, excelent compartimentata. Si mai surprinzator este faptul ca cei 55 metri patrati ai micutei locuinte insumeaza de fapt suprafetele parterului si a mansardei.

Te intrebi cat de mici sunt camerele acestei case? Datorita proiectarii ingenioase, niciuna dintre camere nu pare inghesuita. In cei 37 mp ai parterului arhitectul a reusit sa integreze un living cu bucatarie open space, un dormitor, o baie destul de generoasa si…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/11/cate-camere-poate-avea-aceasta-casa-de-doar-55-mp-aproape-de-necrezut/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.