In ce culori trebuie sa decorezi dormitorul pentru a avea armonie in cuplu

Stiai ca nuantele pe care le alegi in decorarea dormitorului isi pun amprenta nu doar asupra calitatii somnului, ci si asupra vietii tale de cuplu?

dormitor de lux amenajat in portocaliu si albDaca vrei sa fii fericit si sa te bucuri de armonie alaturi de partenerul tau, trebuie sa afli care este culoarea potrivita pentru dormitor.

Psihologii britanici au descoperit ca perechile care au dormitoarele amenajate in tonuri calde sunt mai activi din punct de vedere intim decat cuplurile cu dormitoarele decorate in nuante reci. Mai precis, un dormitor amenajat in nuante aurii stimuleaza si inlesneste comunicarea intre cei doi parteneri, iar unul amenajat in nuante de rosu sau violet contribuie la mentinerea pasiunii in viata de cuplu. Mai putin atrasi unul de celalalt sunt partenerii care se odihnesc intr-un dormitor decorat in tonuri de roz si bleu, chiar daca se bucura de un somn mai odihnitor.

Nuantele reci (bleu, albastru, verde etc.), asa cum le spune si numele, aduc raceala in viata de cuplu, iar dormitoarele amenajate in culori inchise (wenge, negru, ciocolatiu sau gri) apartin cuplurilor pe cale de destramare, au descoperit psihologii.

Dormitorul amenajat in nuante de violet

exemplu amenajare dormitor alb accente rosii stil asiaticAceasta culoare plina de mister este recomandata cuplurilor care simt ca viata lor intima a devenit monotona si este lipsita de diversitate. Psihologii sustin ca violetul si nuantele lui are puterea de a scoate la iveala cele mai intime si ascunse fantezii ale celor doi parteneri, facandu-i pe cei doi sa gaseasca curajul necesar pentru a le pune in aplicare.

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2014/01/in-ce-culori-trebuie-sa-iti-decorezi-dormitorul-pentru-a-avea-armonie-in-cuplu-15-imagini/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.