Charlie Boy si Zece sunt invitati in Tech:Tone #049

Dupa o scurta vacanta, Vineri ne intoarcem cu o noua editie de Tech:Tone. Invitatii lui Fandisko, din aceasta saptamana sunt: Charlie Boy si Zece (Vali Dobrogeanu & JBD).

CharlieCharlie Boy este un nume foarte des intalnit in ultima perioada el fiind invitatul petrecerilor marca Teddy Bear. El s-a imprietenit cu multi dj,promoteri, administratori de cluburi si a fost invitabil sa nu devina un dj apreciat. A descoperit cu usurinta modul de a ii face pe oameni sa se miste pe muzica sa. Putin tech, putin disco, dar si tehno presarat cu putin deep-house este cocktailul pe care Charlie il prezinta in seturile sale. Maine este prezent in studioul Radio Deea de unde va incanta urechile voastre.

zeceZECE este un proiect format in noaptea de revelion (31 Decembrie 2012) in cadrul evenimentului Bucharest Countdown care a avut loc la World Trade Center din Bucuresti. Cei doi componenti au mixat atunci alaturi de nume grele precum: Mendo, Dj W!ld sau Sascha Funke.  Remixul lui Vali Dobrogeanu la piesa Alt Fel lansata de Woopie si Andrei D la labelul Baile Musik a intrat in top 100 Minimal – Beatport numai la cateva zile de la lansare. JBD cocheteaza cu productia insa compenseaza cu tehnica mixajului in duo-ul Zece.
De asemenea maine seara ii auzim pe baieti live din studioul Radio DEEA la Tech:Tone #049.

Charlie Boy live in Tech:Tone #049

Zece live in Tech:Tone

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.