Conceptul „concerte de familie” merge mai departe

Tu alegi configurația concertelor!

 

11137065_10152921190418515_899514964_nFederația de Artă, Muzică și Sport, acreditată de Camera Deputaților (Parlamentul României) și Parlamentul European, duce la un alt nivel conceptul “concerte de familie” și învită toți iubitorii de muzică clasică să voteze varianta cea mai bună pentru viitoarele concerte care vor fi organizate.

Totodată, organizatorii vor configura producția artistică și în funcție de opiniile specialiștilor, din juriu făcând parte compozitori, realizatori radio-TV, interpreți consacrați, ziariști și profesori de specialitate. Mai mult decât atât, Federația de Artă, Muzică și Sport dorește să-i implice pe iubitorii de muzică clasică, nu numai în procesul de selecție artistică, dar și în marketing-ul produsului pe care aceștia l-au construit. Astfel, participanții la votul de configurare a “concertelor de familie” vor primi o cotă cuprinsă între 16 și 24% din câștigul generat în urma comercializării produsului artistic, solicitându-le totodată implicarea în acest sens.

Primele spectacole din seria “concertelor de familie”, care vor fi configurate de spectatori și de juriul de specialitate, vor fi susținute de Andreas și Joy Symphony Orchestra și vor avea loc în a doua jumătate a lunii iunie. Cei interesați pot vota configurația spectacolelor din ciclul “concerte de familie”, pe pagina de Facebook a evenimentului, https://www.facebook.com/events/645950335505793/.

“Concertele de familie reprezintă mai mult decât să ridicăm gradul de cultură a familiei cu privire la muzica clasică, implicând-i inclusiv în alegerea configurației concertului, adică să-i antrenăm să aibă un “gust” anume pentru muzică. Până la urmă, nu noi trebuie să impunem unei familii o direcție, ci familia trebuie să ne comunice nevoile și așteptările ei. Va fi o deosebită plăcere și onoare pentru Federația Artă, Muzică și Sport să lege un parteneriat din ce în ce mai strâns cu iubitorii de muzică, prin intermediul căruia să evoluăm din punct de vedere calitativ”, declară Cristian Munteanu, președintele Federației Artă, Muzică și Sport.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.