Constănțenii și turiștii au îmbrățișat moda raw vegan pe litoralul românesc – foto –

Anunțață cu mare fast și în țara noastră, dieta raw vegan (alimente crude, negătite termic) a devenit atracția principală a restaurantelor românești care au adoptat trendul anului în materie de alimentație.

Chiar dacă pentru unii este secretul tinereții, iar pentru alții este un simplu moft, raw vegan tinde să-i ademenească pe toți, de la cei mai mici, la cei mai mari.
Constănțenii și turiștii aflați pe litoral au avut ocazia să guste în premieră “alimentația vie”, iar mulți dintre aceștia au afirmat că vor recomanda prietenilor și familiei dieta raw vegan și și-o vor însuși petermen lung, deoarece ajută la detoxifierea organismului (ficat, rinichiși colon), îmbunățește si stemul imunitar și este foarte eficientă în bolile cardiovasculare, cancer și maladii cerebrale.
Meniul Raw Vegan Gourmet cuprinde o gamă largă de aperitive, supe, paste, salate, băuturi și chiar dulciuri și pizza (http://laintegra.ro/raw-vegan.php), toate acestea netratate termic și care imită aproape perfect gusturile și mirosurile mâncărurilor clasice. Dieta Raw Vegan folosește alimente neobișnuite pentru un bucătar tradiționalist, dar foarte sănătoase pentru corpul uman, precum: spanac, turmeric, caju, seminte de floareasoarelui, orez din păstârnac, sos de soia, wasabi raw vegan, dovlecei, rucola, fulgi de drojdie inactivă, seminte deshidratate sau legume din cele mai variate sortimente.

“Este fascinant cum un stil alimentar îți poate schimba întreg stilul de viață. Ne bucurăm foarte mult că din ce în ce mai mulți turiști aflați pe litoral și chiar constănțenii au apreciat dieta raw vegan, au recomandat-o și altora și ne-au mărturisitcă se simt din ce în ce mai bine din punct de vedere fizic datorita ei. Este bine de știut că acest meniu nu îngrașă, este foarte sățios și îți dă multă energie”, declară Gabriel Bajdechi, managerulRestaurantului Integra din Constanța, primul restaurant care aintrodus un meniucomplet raw vegan pelitoralulromânesc.

Partener media este Radio Deea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.