Copiii le fac mamelor urari video de 8 Martie, in limba engleza: “I love you, mommy!

Mamele vor avea parte de o surpriză inedită venită chiar din partea copiilor lor, cu ocazia zilei de 8 Martie.

9781907563270_luvyoumom_usMicuții au înregistrat un mesaj video, rostit în limba engleză, despre cât de importante sunt mamele în viața noastră și cât de mult aceștia le iubesc. Toate mesajele video vor fi trimise pe adresele de e-mail ale mamelor.
Acțiunea, inițiată de Centrul Internațional Helen Doron English Constanța, face parte dintr-o campanie mai amplă de conștientizare a părinților asupra importanței învățării limbii engleze, de către copiii lor, înca de la vârste fragede. De asemenea, specialiștii remarcă avantajele majore ale metodei pedagogice implementate de renumitul profesor britanic Helen Doron în țara noastră și consideră că metoda este adaptată la nevoile reale ale copiilor, pe care-i ajută să folosească limba engleză vorbită cu relaxare și naturalețe.
“Trebuie să ținem cont că unii dintre copiii care au participat la această acțiune au început să învețe la Helen Doron English de doar săptămâni și deja se observă progrese remarcabile. Au început să construiască fraze, unii conversează între ei și părinții lor încă nu au avut timp să afle despre progresele pe care micuții lor le-au făcut în cele două săptămâni. De aceea, am găsit momentul oportun pentru a le face o surpriză plăcută mamelor, chiar de ziua lor”, declară Ștefania Filip, coordonatorul Helen Doron English pentru zona de Sud-Est a României.
Helen Doron English este o instituție internațională cu un succes de 30 de ani în predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani . Peste 2 milioane de copii din intreaga lume vorbesc astăzi engleza datorită Helen Doron English.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.