Cum alegi modelul ideal de piscina pentru curtea ta

Simti ca a venit momentul sa-ti dotezi curtea cu o piscina in care sa te racoresti in sezonul cald care e foarte aproape, dar nu stii ce model sa alegi?

2-piscina ingropata dreptunghiulara pentru curte micaPentru a lua cea mai buna decizie, trebuie sa te informezi despre tipurile piscinelor, avantajele si dezavantajele fiecaruia dintre ele si, desigur, despre costurile de achizitie, montare si intretinere ulterioara.

De la bun inceput trebuie spus ca piscinele se impart in trei mari categorii: cele ingropate, cele supraterane, si cele gonflabile. Iar pentru a afla ce tip de piscina corespunde nevoilor tale, vom detalia fiecare categorie in parte.

Piscinele ingropate:

4-piscina supraterana din lemn imprejmuita cu dusumea din lemn de exteriorSpre deosebire de celelalte doua categorii, piscinele ingropate necesita o substantiala investitie financiara si montaj profesionist, in baza unui proiect. Piscinele din aceasta categorie pot avea structura din otel galvanizat cu invelis interior din vinil, pot fi realizate din fibra de sticla, din polipropilena sau din beton. Aceasta din urma varianta este cea mai complexa, se realizeaza cel mai greu si necesita finisare: cu rasini epoxidice, cu mozaic de sticla sau cu alte finisaje.

Pentru constructia unei astfel de piscine, asa cum spuneam si mai sus, este nevoie de proiect, iar locul in care aceasta va fi construita necesita pregatire anterioara. De asemenea, daca ai decis sa…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/05/cum-alegi-modelul-ideal-de-piscina-pentru-curtea-ta-sfaturi-si-9-imagini/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.