Cum decorezi baia rapid si cu bani putini – 7 trucuri utile

Daca te-ai mutat recent si vrei sa imbunatatesti aspectul baii, dar nu dispui de bani, dupa cumpararea apartamentului sau plata chiriei in avans, foloseste cele 7 trucuri rapide de mai jos, care te vor ajuta sa obtii ce-ti doresti, fara sa cheltuiesti mare lucru.

5-cosuri si cutii impletite pentru depozitarea si ogranizarea obiectelor de igiena intima din baie1. Aranjeaza prosoapele cu stil. Cu totii avem in baie suporturi si cuiere pentru prosoapele in uz. Acest truc este util pentru depozitarea prosoapelor curate, hai sa le spunem de rezerva. In loc sa le impaturesti in mod obisnuit, incearca le faci sul si sa le aranjezi intr-un cosulet pe care sa-l pastrezi undeva la vedere, astfel incat musafirii sa le gaseasca usor la nevoie. Iata mai multe idei faine pentru depozitarea prosoapelor.

2. Decor rafinat din sticle si borcane. Poate nu te-ai fi gandit ca un borcan de sticla poate deveni un element decorativ si util in amenajarea baii. Daca ai pastrat de-a lungul timpului recipientele goale de la parfumurile si cremele preferate sau ai inlocuit recipientele pentru condimente din bucatarie cu unele noi, dar nu stiai ce poti face cu cele vechi, iata o idee: foloseste-le pentru a depozita maruntisurile destinate igienei personale.

4-baie moderna decorata cu plante verziAstfel, in loc sa pastrezi dischetele demachiante in ambalajul original din plastic, le pot varsa intr-un borcan transparent din sticla dotat cu capac. In functie de dimensiunea recipientelor, le poti folosi pentru pastrarea si organizarea betisoarelor pentru curatarea urechilor, pentru sapunurile de rezerva, pentru sarurile si esentele de baie si chiar pentru depozitarea periilor de par si a aparatelor de ras.

3. O nota romantica in decorul baii. Daca esti o fire romantica, decoreaza-ti baia cu lumanari parfumate. Poti grupa mai multe lumanari intr-un singur loc, pe marginea cazii sau pe…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/05/cum-decorezi-baia-rapid-si-cu-bani-putini-7-trucuri-utile-si-imagini/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.