Decernarea premiilor celor mai importante personalitati feminine la Gala Femei de Succes 2015

Professional Celebrity, SUCCESSFUL WOMEN MAGAZINE împreuna cu Ambasad’or Events au adus împreuna a XII-a ediţie a Galei FEMEILE DE SUCCES ALE ANULUI. Multumimiri speciale i-au fost aduse partenerului oficial ROMVAC, domnului Constantin Chiurciu-director general Romvac si doamnei Viorica Chiurciu, medic si cercetator stiintific. “Trebuie sa multumesc unei doamne deosebite, extrem de iubita in tara noastra pentru sprijinul acordat pe parcursul editiilor, este vorba de marea doamna a cantecului popular, ELENA MERISOREANU, dar si doamnei Presedinte de juriu- Florina Kendrick, actrita de succes la Hollywood si domnului Daniel Ganea, actor in Stalel Unite. Nu au putut fi prezenti la aceatsa editie din cauza unor obligatii profesionale, dar vor reveni in cadrul altor editii. Multumiri si partenerilor: Clinicile Medicale Hipocrat, compania Auto Schunn, partener oficial al Mercedes-Benz în România din 1993, Centrului de Medicină Integrativă Global Wellness System și agenției de publicitate Clara Ilie PR Agency. În calitate de realizator, initiator si moderator al acestui format pe care lupt de 12 ani sa-l mentin impreuna cu oameni minunati, doresc sa mentionez cateva lucruri despre gala – FEMEILE DE SUCCES ALE ANULUI 2015. Proiectul aduce în atenţia publicului in fiecare an personalităţi marcante, care au impresionat publicul din punct de vedere profesional, femei înzestrate cu talent, ambiţie, voinţă şi perseverenţă, care au lăsat în urmă momente unice pentru public. Criteriile de evaluare au fost următoarele: popularitate, valoare, recunoaştere, implicare socială, studii, imagine, realizări profesionale.

DECERNAREA PREMIILOR CELOR MAI IMPORTANTE PERSONALITĂŢI FEMININE a fost simbolizată cu trofee si diplome, care reprezinta premii de excelenta, premii speciale si premiile publicului, acordate pe baza votului public şi a nominalizărilor unei comisii de jurnalişti, care aparţin celor mai importante publicaţii, dar şi a cuvântului unei comisii formată din personalităţi.

Pe parcursul anilor jurnaliştii au aparţinut următoarelor publicaţii: ROMÂNIA LIBERĂ, RING, ADEVĂRUL, REALITATEA ROMÂNEASCĂ, SUCCESSFUL WOMEN-MAGAZINE, LIBERTATEA, EVENIMENTUL ZILEI, CLICK, JURNALUL NAŢIONAL, STORY, MEDIA-FAX, AGERPRESS, VIVA, FEMEIA DE AZI … etc

Femeia de succes este cea care a lăsat în urmă un moment sau o lucrare unică pentru societate, acea personalitate marcantă care a a avut o activitate socială complexă sau care a excelat în atenţia publicului prin participare la o acţiune umanitară sau un proiect de maxim interes naţional.Femeia de succes este femeia cu o carieră exemplară, mamă, soţie cu o imagine demnă de urmat.

Categoriile de nominalizare cuprind diverse domenii de activitate: televiziune, muzica populara, actorie, sănătate, muzică pop, învăţământ, administraţie, jurnalism, sport, cultură, modă, popularitate etc.

Sunt 100 de nominalizari ca in fiecare an, iar de fiecare data aceste premii in cadrul galei FEMEI DE SUCES 2015, reprezintă o profundă consideraţie din partea juriului, a publicului şi a presei.

Ambasad’Or Events este din nou, pentru a patra oara, gazda altei ediţii, locaţia de lux in care ne aflam este creată de managerul Nicuşor Stan, avocat de profesie este, foarte apreciată de către toate personalităţile din România, după ce a fost declarată cea mai exclusivistă şi extravagantă din ţară.

Gala femeile de succes ale anului a reprezentat de a lungul anilor cel mai laborios proiect din tara, acest proiect aducând înca din anul 2003 in atenţia publicului peste 1200 de personalităţi feminine pe parcursul celor 11 ani si in jur de 600 de personalitati premiate, fiind un proiect protejat si original.

Juriul a fost alcătuit de-a lungul timpului din personalităţi masculine si feminine: dna FLORINA KENDRICK actriţa de la HOLLYOOD fiind desemnată – Preşedinte de Juriu, iar Cristian Ţopescu – Vicepreşedinte, actorul Daniel Ganea si Nicuşor Stan – Vicepreşedinte

Succesul feminin al celor mai distinse personalităţi din România a demonstrat de la an la an valoarea naţională a româncelor care sunt dincolo de soţii şi mame, adevărate exemple în cariera lor”, a arătat Mihaela Șerban, organizatoarea evenimentului.

“Nimic nu poate fi mai frumos decât: să fii femeie, să poţi da viaţă, să poţi fi mamă, să poţi fi o femeie de succes în carieră şi să dai mâna cu arta şi cultura“ spunea multipla campioană olimpică şi mondială, ELISABETA LIPĂ., în prezent Ministrul Tineretului şi Sportului, cea care a fost mulţi ani Preşedinte de juriu –Gala Femei de Succes.

Evenimentul a fost întotdeauna un adevărat spectacol artistic, de o mare amploare, succesul feminin, fiind dezbătut şi profund apreciat de public, iar difuzarea la nivel naţional pe televiziune, a înregistrat o cotă de audienţă foarte mare.

Gala Femei de Succes a promovat cariera multor personalităţi feminine, a aniversat zeci de ani de carieră pentru personalităţi precum: Draga Olteanu Matei, Tamara, Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu, Carmen Stănescu, Sofia Vicoveanca, Stela Popescu, Cezara Dafinescu, Doina Levintza, Irina Loghin, Maria Ciobanu, Adela Mărculescu, Maia Morgenstern, Elisabeta Lipă, Mariana Bitang, Maria Dragomiroiu, Margareta Pâslaru, Angela Similiea, Corina Chiriac, Doina Melinte, Elena Merişoreanu, Angela Gheorghiu, Simona Halep, Camelia Şucu, Gabi Szabo … etc.

SPONSORI MULTUMIRI-AMBASADOR, ROMVAC, UN BAIAT SI O FATA, TANGO, KARINE EVENTS, AUTO SCHUNN ROMÂNIA, CLINICILE MEDICALE HIPOCRAT, CENTRUL DE MEDICINĂ INTEGRATIVĂ GLOBAL WELLNESS SYSTEM, CLARA ILIE PR AGENCY

PREMIILE – FEMEILE DE SUCCES ALE ANULUI 2015

PREMIU DE EXCELENȚĂ PENTRU 35 DE ANI DE CARIERĂ ÎN FOLCLOR – ELENA MERIȘOREANU

PREMIU DE EXCELENȚĂ PENTRU CARIERA ARTISTICĂ EXTRAORDINARĂ – CEZARA DAFINESCU

PREMIU DE EXCELENȚĂ ÎN SĂNĂTATE – DR VIORICA CHIURCIU, CERCETĂTOR ȘTIINȚIFIC

PREMIU DE EXCELENȚĂ ÎN TELEVIZIUNE – FLORENTINA FÂNTÂNARU

PREMIU DE EXCELENȚĂ ȘI LONGEVITATE ÎN INDUSTRIA AUTO – economist ELENA KOVACS, manager general AUTO SCHUNN

PREMIU DE EXCELENȚĂ PENTRU AMBASADOR AL ROMÂNILOR ÎN DIASPORĂ – IONELA PRODAN

PREMIUL PUBLICULUI- Cea mai buna moderatoare tv a anului-Corina Chiriac

PREMIUL PUBLICULUI- Cea mai populara personalitate feminina din televiziune- Simona Gherghe-ANTENA1

PREMIU SPECIAL- pentru activitate extraodinara professionala in televiziune- emisiunea Refresh-by OANA TURCU

PREMIU SPECIAL-pentru activitate extraordinara professionala in televiziune-GABRIELA CRISTEA-KANAL D

PREMIU SPECIAL- pentru activitate professionala extraordinare in televiziune-FLORENTINA FANTANARU

PREMIU SPECIAL-pentru activitate extraordinara professional in televiziune- ADELINA PESTRITU

PREMIUL Publicului –Cea mai buna voce feminina a anului ANDRA

PREMIU DE EXCELENTA- pentru cariera artistica extraordinare de a lungul anilor-Elisabeta Turcu

PREMIUL PUBLICULUI- Cea mai bună imagine, cea mai stilata personalitate feminina a anului – ANDREEA BANICA

PREMIU SPECIAL –pentru cariera artistica extraordinara- Cristian Turcu Preda

PREMIU SPECIAL –activitate profesionala extraordinara in jurnalism si televizune – ANETA SÎNGIORZAN- REALITATEA TV

PREMIU SPECIAL –activitate professionala extraordinara in jurnalism si televiziune-Ionela Nastase-ROMANIA TV

PREMIU SPECIAL-activitate professionala extraordinara in jurnalism si televiziune-Diana Bart-PRIMA TV

PREMIU SPECIAL-activitate extraordinara in jurnalism si televiziune-Monica Ghiurco-TVR

PREMIU DE EXCELENTA-activitate professionala extraordinara in folclor-Steliana Sima

PREMIU SPECIAL- Activitate professionala extraordinara in folclor-Mariana Ionescu Capitanescu

CANTA STELIANA SIMA SI MARIANA IONESCU CAPITANESU

CANTA COLINDE COPII-MARIA SELARU

PREMIU DE EXCELENTA-pentru intreaga cariera desfasurata pe parcursul anilor-MARIA SELARU

SPORTIVA ANULUI-SIMONA HALEP

PREMIU SPECIAL–activitate profesionala extraordinara in sport-Irina Deleanu-Presedinte- Federatie Gimnastica Ritmica

PREMIU SPECIAL-activitate professionala extraordinara in folclor- Adriana Antoni

PREMIU SPECIAL – învățământ – VIORICA IURAȘCU

Premiu special pentru activitate professionala extraordinara in invatamant-Carmen Dominte

Premiu special- activitate professionala extraordinara folclor- Viorica Macovei

Premiu special- cultura, caritate, justitie- Adelina Brad

Premiu special- activitate professionala extraordinara- peste hotare-Claudia Motea

Premiu special-activitate professionala extraordinara-ascensiune in muzica- Diana BISINICU

STELA POPESCU-ACTRITA ANULUI 2015

Premiu de excelenta-activitate professionala extraordinara-Ana Brad

Premiu special –activitate professionala extraordinara –CEL MAI BUN DESIGNER IN ASCENSIUNE -Norina Stoica

Premiu de excelenta-activitate professionala extraordinara-se acorda uneia dintre cele mai bune balerine ale Teatrului Constantin Tanase- CLAUDIA STAICU

PREMIU SPECIAL ACTIVITATE SOCIALĂ ȘI CULTURALĂ – IONELA BALAȘ

Premiu de excelenta-cea mai buna jurnalista din diaspora-Ionela Van Rees Zota-director de redactie ASII Romani

Premiu in afaceri Ionela Kov

Foto Credit: Mihai Mitrea

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.