Decoratiuni pentru casa din incaltaminte veche

Ai pantofi vechi, pe care nu vrei sa-i mai porti? Vrei sa arunci perechile uzate de incaltaminte?

set decorativ aranjament floral din poseta si ghete vechiNu te grabi sa o faci inainte de a citi acest articol. Vei avea ocazia sa inveti cum pantofii vechi si uzati sau chiar rupti de tot se pot transforma in obiecte decorative fanteziste.

Cu totii avem perechi de pantofi, bocanci, sandale, tenisi pe care nu ii mai purtam. Fie ne-au ramas mici, fie s-au largit, fie pur si simplu s-au invechit si s-au uzat intr-un asemenea mod incat nu mai pot fi purtati. Primul impuls al fiecaruia dintre
noi este sa aruncam la gunoi aceste perechi de pantofi, fara sa ne gandim pentru o secunda ca ele ar putea fi reconditionate sau
refolosite.

TABLOURI, SUPORTURI SAU GHIVECE

E foarte simplu sa reconditionezi incaltamintea veche si sa o transformi in obiecte de decor
inedite. In primul rand, este indicat sa-ti speli pantofii vechi, sa-i cureti bine, pentru ca, de la atata purtat, inevitabil au adunat – daca nu mizerie in toata regula – macar praf. In al doilea rand, trebuie sa te gandesti ce fel de obiect vrei sa creezi din ei.

vaza flori din cizmulite cauciuc vechi

 

De multe ori, pantofii pot fi folositi ca adevarate sculpturi in locuinta. Ii poti picta, indoi, poti coase pe ei diferite accesorii, care sa le dea un aspect indeajuns de bizar si de atractiv pentru a putea fi considerati arta, nicidecum un simplu pantof vechi aruncat pe o piesa de mobilier.

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2014/01/decoratiuni-pentru-casa-din-incaltaminte-veche-10-imagini/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.