Desingerul Adrian Haiduc, la concurenta cu Inna si Andra! Uite ce show impresionant pregateste !

Adrian Haiduc

El va lansa sambata, 15 decembrie, in Play Club din Timisoara, colectia “Convict”, o colectie de bijuterii care va soca, la propriu, asistenta. Pe langa show-ul erotic specific prezentarilor marca Haiduc,
manechinele vor oferi o imagine cutremurătoare, plină de excentrism. Fetele vor defila in mod original pe catwalk. Ele vor fi legate in lanturi, infasurate in cearseafuri, vor purta funii in par si se vor elibera de violenta pentru a urca pe podium.

Special guest va fi Andreea Podarescu, voluptuoasa bruneta promitand un show erotic incendiar. Interesant este că Haiduc se va lupta pentru “audienta” cu Inna ÅŸi Andra, care, in aceeasi seara, au spectacole in Timisoara.
In privinta bijuteriilor, Adrian Haiduc spune ca va veni cu o colectie speciala: “Am folosit tehnica crosetului aplicata la bijuterii pentru aceasta colectie. Piesele sunt realizate din perle si cristale. Rspect tendintele si anume volumetria agresica in bijuterii.
Va fi un sho cum nu aÅ£i mai văzut”.
Show-ul va fi completat de o reprezentaÅ£ie specială: DJ Zhanna îi va delecta pe cei prezenti cu un moment plin de erotism: va mixa in… sanii goi.

Make-up-ul va fi asigurat de Mariu Lupu, in timo ce hair-stilistul Camelia Talos se va ocupa de coafurile fetelor,  marius lupu  make-up  si camelia talos par ei se ocupa la eveniment

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.