Dubai ales pentru a găzdui debutul EDM Conference

 Situat pe coasta Emiratelor Arabe Unite, una dintre cele mai bogate țări din lume, orașul de coastă oferă o gamă largă de hoteluri de lux, cumpărături, și de cluburi de noapte.

Dubai-City-HD-WallpaperDeși este situat într-o parte mai conservatoare a lumii, ca urmare a expansiunii industriale influenta occidentala a crescut în orașul turistic și curentul EDM a reușit sa acapareze o mare parte a vieții de noapte.

Datorită aprecierii de care se bucura muzica electronica in Dubai Blue Leaf, firma orgnizatoare, a lansat planurile sale pentru Music Conference debut Dubai, care se va desfasura pe 18  și 19 februarie 2016 . Conferința, va fi organizata după modelul Winter Music Conference Miami (WMC), va avea loc la JW Marriott Marquis Dubai si va aduce la un loc “personalitati care au influentat muzica electronica, artiști, branduri globale și pionieri in tehnologie”.  Ca și WMC, versiunea din Dubai va fi, de asemenea, însoțită de un festival de muzica ce se va desfasura in ambele zile ale conferinței.

Ca afacere, Dubai prezintă locul perfect pentru primul festival de muzica electronica din regiune.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.