Dupa hitul “Bilionera”, Otilia lanseaza simultan inca doua piese de pe album

La doar doua luni dupa lansarea hitului “Bilionera”, Otilia aduce in atentia fanilor inca doua piese de pe viitorul album intitulate “Won’t Surrender” si “Somebody to love”.

 

OTILIA_ (22)Piesa “Won’t Surrender” a fost lansata impreuna cu un videoclip si este facuta in colaborare cu o trupa celebra din Albania si anume “Revolt Klan”. Pana in prezent piesa “Won’t Surrender” a intrat in toate playlist-urile radiourilor si televiziunilor nationale din Albania si Macedonia bucurandu-se de un real succes.

Cand vine vorba despre “Bilionera” putem spune cu certitudine ca va fi unul dintre hiturile acestei veri, atat in Romania cat si in alte tari unde piesa a intrat la radiouri precum Grecia, Maroc, Bulgaria, Spania si Turcia. Totodata piesei “Bilionera” i se pregateste un videoclip ce va fi filmat in urmatoarele doua saptamani. Otilia a devenit foarte populara in mediul online ajungand la peste 150.000 fani pe facebook, majoritatea fiind din Romania completand cu Italia, Germania, etc., iar pe Shazam ocupa locul 8 in topul celor mai cautate piese din Romania.

Pana la alte noutati va invitam sa ascultati cele mai noi piese de pe albumul Otiliei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.