Feeric Fashion Week Sibiu deschide porțile lumii pentru designerii săi

Cea mai importantă săptămână a modei din Europa de Est își schimbă denumirea în Feeric Fashion Week o dată cu ediția din anul 2016.

FFW 2016După ce a fost numită drept cea mai creativă săptămână a modei din Europa, Feeric Fashion Days face importantul pas spre o denumire consacrată între marile evenimente de modă din lume și din anul 2016 se va numi Feeric Fashion Week.
Noua dimensiune a festivalului de la Sibiu este dată de numeroasele conexiuni în lumea internațională a modei realizate în ultimele luni la Milano, Paris, Roma și Novi Sad.
În Milano au fost puse bazele unei viitoare colaborări cu cel mai important târg de creație vestimentară, WHITE. În baza acestei colaborări, designerii prezenți în cadrul Feeric Fashion Week vor avea ocazia să se alăture designerilor de succes din întreaga lume pentru a expune și a încheia contracte comerciale în cadrul WHITE. Contributorii prestigioasei reviste Vogue și-au arătat disponibilitatea pentru o colaborare legată de ediția de anul viitor a festivalului de la Sibiu, confirmand deja prezența lor la Sibiu.
Mitichi, președintele Feeric Fashion Week, a fost invitat la sfârșitul lunii octombrie la Serbia Fashion Week, alături de alți președinți de evenimente de modă din lume. Conexiunile realizate la Novi Sad deschid noi oportunități de colaborare cu evenimente similare din Los Angeles, Washington, Vancouver, Atena, Maastricht și Malta, ceea ce reprezintă noi oportunități pentru designerii ce participa an de an la festivalul de la Sibiu. „Am prezentat FEERIC-ul multor persoane importante din lumea modei și au rămas uluiți că în România așa ceva este posibil. Desigur, ne ajută decorul natural al orașului, iar conceptul creativ al festivalului îl poziționează ca un standard de eveniment iar imaginația noastră a fost extrem de apreciată. Întâlnirile pe care le-am avut la toate aceste evenimente deschid noi oportunități de colaborare atât pentru noi, ca și eveniment de modă, cât și pentru designerii care prin Feeric Fashion Week vor putea avea acces la o bază mult mai importantă de evenimente de modă din Europa”, spune Mitichi, președintele FFW.
De altfel, recunoașterea Feeric Fashion Week ca unul dintre cele mai importante evenimente de modă din lume vine și din listarea ei în prestigiosul catalog Modem Online.
Modem Online este publicația care centralizează activitățile celor mai însemnate evenimente de modă la nivel mondial. Apariția Feeric Fashion Week printre aceste evenimente impune și alinierea datei de desfășurare a festivalului în funcție de celelalte săptămâni ale modei din întreaga lume. Prin urmare, Feeric Fashion Week va avea loc la Sibiu, între 19 și 24 iulie 2016, la câteva zile după Paris Fashion Week și Alta Roma, înaintea evenimentelor din Germania și Las Vegas.
După ce anul trecut a participat în cadrul festivalului de la Sibiu ca designer, cu o minunată colecție de genți, și a și prezentat Gala Feeric, actrița și top-modelul internațional Catrinel Menghia va fi imaginea Feeric Fashion Week din anul 2016. „Catrinel este unul dintre brandurile de succes exportate de România. Ne bucurăm să continuăm colaborarea cu ea și ne simtim tare onorati sa avem un asemenea ambasador.”, mai spune Mitichi. De-a lungul carierei sale de top-model, Catrinel a pozat pentru Sports Illustrated, Elle și a fost imaginea unor branduri ca Giorgio Armani și Fiat, iar în 2016 va apărea pe posterul de promovare al Feeric Fashion Week.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.