Festivalul de teatru urban îi invită pe bucureșteni la încă trei serii de spectacole – foto –

Primul week-end al Festivalului de teatru urban s-a desfășurat în perioada 3 – 5 iulie, în aer liber, la Carol53, în organizarea Teatrului InDArt.

Aproape 350 de spectatori s-au distrat alături de actorii de pe scenă, la show-ul de improvizație al trupei Grupa Mică, precum și la comediile Domnișoarele din Avignon și Trăiește-ți fanteziile.
Vineri și sâmbătă seara, spectatorii au prelungit distracția cu două concerte acustice, oferite de trupele Soul Serenade și Runaway.
Expozițiile din vila din bulevardul Carol, nr. 53, au fost și ele foarte vizitate și apreciate, obiectele de artă și fotografiile expuse fiind fericit completate de o expoziție de costume de scenă extravagante.
Festivalul de teatru urban continuă la fiecare sfârșit de săptămână până la sfârșitul lunii iulie, mai exact până în data de 26 iulie și își așteaptă spectatorii cu o propunere complexă de artă, relaxare și distracție.
Festivalul aduce teatru în aer liber – cu o serie de piese din repertoriul InDArt, show-uri dinamice cu trupa de improvizație Grupa Mică, premiere și concerte, expoziții de pictură, costume de scenă și fotografie ale unor tineri artiști. Festivalul a apărut din dorința de dezvoltare a circuitului de artă urbană din București.
Regizorul Bogdan Gagu, fondatorul Teatrului Independent InDArt, propune, prin această inițiativă, o variantă pentru o vară diferită în București: o serie de evenimente la care sunt invitați toți bucureștenii, într-o locație deja cunoscută lor pentru istoricul său pe harta orașului, unde se întrepătrund elementele vintage cu modernismul.
Urmează inclusiv două premiere teatrale: piesele “Cafeaua domnului ministru”, cu actorii Cristi Martin, Alexandra Timofte și Eliza Georgescu, precum și „RED” – cu actorii Cătălin Stelian și Alin Brancu.
Spectacolele vor începe la ora 21:00 și se vor desfășura în aer liber, în curtea vilei din Strada Carol, numărul 53. Detalii despre spectacole și rezervări se vor putea face la numărul de telefon 0727.721.722. Festivalul poate fi găsit în social media și sub forma cu hashtag – #teatrusubluna.

Programul festivalului
10 IULIE – teatru: Cealaltă femeie
11 IULIE – Improvizație cu Grupa Mică; Concert alternativ acustic BARTER
12 IULIE – teatru: Aventură-n patru
17 IULIE – teatru: Drama Pasiunii; Concert acustic de Jazz ZZAJ
18 IULIE – Improvizație cu Grupa Mică, Ziua casei Carol53 – program special
19 IULIE – teatru: PREMIERA #RED
24 IULIE – Improvizație cu Grupa Mică; Concert acustic folk MELINDA IAGĂR
25 IULIE – teatru: RED; Concert acustic RUNAWAY & Eliza Georgescu
26 IULIE – teatru: PREMIERĂ #Cafeaua domnului ministru; Închiderea festivalului
Detalii despre proiect, program, actualizări și informații complete se găsesc pe site-ul www.indart.ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.