FFD 2015 – Din avion în Biserica Evanghelică

A patra zi a celui mai important festival de modă din Europa de Est, Feeric Fashion Days, a început cu o prezentare total atipică, pe pista Aeroportului Internațional Sibiu.

Cu sprijinul Aeroportului și companiei Blue Air, brandul sibian A for A a prezentat o colecție multibrand dintr-un avion, pe pista de aterizare.
La apus, Bianca Popp, unul dintre designerii cu vechime în festivalul de modă de la Sibiu, a prezentat o nouă colecție într-un decor de-a dreptul fabulos, sub porticul principal al Bisericii Evanghelice din Piața Huet. În regia lui Pablo Patane, unul dintre cei mai renumiți directori artistici ai marilor săptămâni ale modei, colecția Biancăi a stârnit ropote de aplauze din partea spectatorilor prezenți la spectacol. „Locul acesta a fost perfect pentru prezentarea acestei colecții. Recunosc ca am trișat, am știut locația înainte să fac colecția. M-am inspirat din orașul Amsterdam și din stilul de viață olandez. Mi-am dorit să fac niște haine care să se potrivească acelei vieți pe care mi-o doresc și mie. Organizarea evenimentului a fost impecabilă”, spune Bianca Popp.
Ultimele patru prezentări ale zilei au avut loc în Feeric Venue / Redal Expo. Mihher, Go Style, Spencer – cu o colecție exclusiv masculină și brandul de lenjerie parizian Lise Charmel au încheiat o zi perfectă. „Sunt de-a dreptul uimită. Festivalul este foarte trendy, are stil și este extrem de bine organizat. În timpul prezentării de la Alba Iulia am fost la Târgul de Modă din Paris, mă bucur foarte mult că am ajuns la prezentarea de la Sibiu. Aș fi foarte fericită să revin și anul viitor la Feeric Fashion Days”, spune Rachel Guironnet-Perrin, export area manager al brandului parizian Lise Charmel.
Cea de-a treia zi a Feeric Fashion Days la Sibiu începe la ora 16 în cea de-a doua curte interioară a Palatului Brukenthal din Piața Mare. Maltezii Charles & Ron, cunoștințe vechi ale festivalului de modă de la Sibiu revin cu o nouă colecție ce se anunță foarte spectaculoasă în decorul muzeului sibian. Apoi, la ora 19, pe strada Cetății, între Turnul Olarilor și Turnul Dulgherilor, designerul turc Bakas Cankes debutează la Feeric Fashion Days cu un show individual. Seara se va încheia în Feeric Venue / Redal Expo, cu patru prezentări, Aioffe, K11, Tenue de Saf și Bojana Dolamic din Serbia.

Feeric Fashion Days are loc între 7 și 12 iulie la Sibiu. Evenimentul este organizat de Fundația Mitichi și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și susținut de Consiliul Județean Sibiu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.