Gruia si Viorel Dragu lanseaza Ep-ul “Malediction” (Incl. Hermanez Remix)

Malediction EP cover

Malediction EP coverGruia si Viorel Dragu vor lansa prima lor colaborare la label-ul Natural Rhythm pe 31 mai 2014. EP-ul “Malediction” este un material Tech House cu puternice influente din cultura traditionala romaneasca si contine doua piese originale precum si remixuri de la Hermanez si, respectiv, Horatio.

Malediction” se potriveste natural tuturor iubitorilor de Tech House. imbinand stilurile specifice fiecaruia, Gruia si Viorel Dragu creeaza un amestec de sunete traditionale romanesti, groove-uri de Tech House si linii de bas solide in cele doua piese originale.
Utilizand o paleta de tonuri sumbre, Gruia construieste un peisaj electronic dinamic si complex pe tot parcursul piesei, iar vocea dramatica va aduce cu siguranta tensiune in orice set de ora de varf.
Viorel si Gruia adauga un detaliu inedit piesei intitulata “Sarah On The Hill”, introducand sunetul unui bucium traditional romanesc in structura ei. Rezultatul este deosebit, cei doi reusind sa aduca laolalta caracterul hipnotizant al Tech House-ului, influente Techno si sunetul de bucium. Suntem astfel purtati intr-o calatorie muzicala neasteptata la granita dintre doua lumi: cea moderna si cea traditionala.
Remixul lui Horatio pentru piesa “Malediction” impresioneaza prin adaugarea unui nou nivel de detaliu si printr-o linie de bas puternica.

Cu remixul pentru piesa “Sarah On The Hill”, Hermanez vizeaza latura mai obscura si mai profunda a stilului Deep House, cu o crestere spectaculoasa si un ritm ce face sa dansezi pana dimineata.

Gruia

Gruia este un producator si DJ din Bucuresti, a carui muzica este puternic influentata de cultura atat moderna cat si traditionala romaneasca si esteuropeana.
Inca din 2006, Gruia a lucrat constant in studiouri profesionale, cautand in permanenta sa isi imbunatateasca tehnica si sa isi cristalizeze propriul sound. Astazi il poti intalni in propriul studio din Bucuresti, definitivand ultimele detalii ale unor productii pentru case de discuri precum Viva Music sau Circus Recordings. Primul EP, “Phoenix”, lansat la Waldliebe Familien, a primit sustinere din partea unor nume ca Sasha, Steve Lawler, Marco Carola si multi altii, iar vinilul “Nature Calls” lansat la Degree Records a urcat pana pe locul 6 in topul vanzarilor. Totodata, noua colaborare cu Horatio, EPul “The Ritual”, in curs de aparitie la Viva Music se bucura deja de reactii pozitive.

Gruia gazduieste emisiunea “IN:TENSION” in fiecare duminica de la ora 20:00, in care puteti asculta un live mix saptamanal cu cele mai bune piese house ale momentului.

http://www.gruiamusic.com
http://www.facebook.com/gruiamusic


http://www.youtube.com/gruiamusic
http://www.beatport.com/artist/gruia/223082
http://www.residentadvisor.net/dj/gruia

Viorel Dragu

Viorel Dragu este un DJ cu o experienta vasta, avand la activ o serie de rezidente si petreceri importante. Incepand cu sezonul petrecut ca rezident al celebrului club Café del Mar din 2012 si continuand cu multiple evenimente in Ibiza precum si propria emisiune la Vibe FM, Viorel are un istoric muzical bogat, iar anul acesta debuteaza ca producator muzical cu EP-ul “Malediction” la Natural Rhythm. Acesta este, cu siguranta, doar inceputul, intrucat, Viorel Dragu a pregatit deja multiple materiale originale de care ne vom bucura in 2014.

www.facebook.com/dj.viorel.dragu



http://www.youtube.com/user/cicidj
http://www.residentadvisor.net/dj/vioreldragu
http://dj.beatport.com/viorel-dragu

NATURAL RHYTHM

http://naturalrhythm.ro/
http://facebook.com/NaturalRhythmOfficial

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.