Interviu cu Valentin Bosioc – campion culturism – antrenorul personal al Deliei

Astazi stam de vorba Valentin Bosioc, campion Musclemania Paris si vicecampion national culturism clasic, instructor fitness, antrenor personal si tehnician nutritionist.

Grasomega.ro: Salut, Valentin. Spune-ne, ce te-a motivat sa te apuci de sport si de cati ani esti deja in lumea sportului?

Valentin Bosioc: Am primit mereu intrebarea asta si sincer nu cred ca mai stiu, m-am apucat de sport la 14 ani. Mi-a placut dintotdeauna. Am practicat diferite sporturi si din fiecare mi-am luat fix ce am avut nevoie. Deci am peste 15 ani in industrie.

Grasomega.ro: Stiu ca in prezent nu esti doar antrenor de fitness si antrenor personal, ci ai si calificarea de tehnician nutritionist. Care sunt, in opinia ta, principalele reguli de alimentatie de care trebuie sa tinem cont, daca dorim sa avem un stil de viata sanatos, care sa ne ajute sa ajungem in cea mai buna forma fizica?

Valentin Bosioc: Asa e, am aceasta calificare, am facut-o la fel cum am facut si cursul de prim ajutor, in primul rand pentru mine, din dorinta de a fi cat mai bine pus la punct. Referitor la alimentatie, nu cred in dietele stricte, cred doar in stil e viata. Singura regula si cea mai importanta este regula celor 5 degete, adica 3 mese principale, doua secundare. E important echilibrul, cumpatarea. Fara excese si fara restrictii foarte mari. ATENTIE: vorbim aici de fitnessul comercial, vorbim de stilul alimentar al maselor, nu al celor care merg spre performanta, acolo e cu totul alta discutie.

Grasomega.ro: Ai antrenat-o si pe Delia Matache. E vreo deosebire intre a antrena vedete sau persoane publice si oameni obisnuiti? Este adevarat ca vedetele acorda o mai mare atentie felului in care arata?

Valentin Bosioc: Am lucrat si cu Delia, care este o persoana minunata. Am lucrat cu foarte multe vedete, nu am facut diferenta nici la bani nici la felul in care am lucrat cu ele. Singurul inconvenient este timpul acestora. Delia a ramas singura vedeta cu care inca lucrez, ce-i drept ocazional, in limita timpului disponibil, atat la mine, cat si la ea. Lucrez cu oameni din toate clasele sociale, lucrez cu oameni de toate natiile, am clienti online din diverse tari.

Grasomega: Crezi ca se poate slabi doar facand sport si fara sa “umbli” la alimentatie?

Valentin Bosioc: NU! Categoric NU. Sunt strict legate alimentatia, odihna si antrenamentul.

Articol integral si imagini la:
http://www.grasomega.ro/interviu-cu-valentin-bosioc-campinon-culturism-antrenorul-personal-al-deliei/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.