Intim și excentric, ATELIER 1 by Cecilia Huzuna

ATELIER1 by Cecilia Huzuna

Creatoarea Cecilia Huzuna își deschide oficial primul atelier de prezentare în Focșani. Sâmbătă, 3 iunie, între orele 11:00–18:00, puteți face o vizită magazinului aflat în perimetrul istoric, Piața Unirii și Gradina Publică Focșani, corp H2, lângă parcarea Casei de Cultură. Astfel, puteți să descoperiți piesele de lenjerie intimă handmade și creații vestimentare realizate în stil excentric, marca ATELIER 1.

După o experiență de 20 de ani în două case de modă cu renume în orașul Focșani, Cecilia Huzuna a decis să își deschidă propriul atelier.

”Am pornit business-ul într-o joacă, chiar nu am crezut că o să prindă, am vrut să vin cu ceva nou, având destulă experiența în spate. În atelier, voi avea și piese de lenjerie intimă și haine casual, office sau pentru ocazii speciale. Consider că femeia trebuie să și păstreze feminitatea și senzualitatea, să se facă plăcută prin toate atuurile pe care le are, iar hainele pot face acest lucru. Senzualitatea feminină constă în a fi cât mai naturală! Braletta este unica piesă de lenjerie intimă, admisă să apară la vedere și cea care pune feminitatea și naturalețea în valoare”, spune Cecilia Huzuna, creatoarea ATELIER 1.

Designerul român spune că se adresează femeilor care știu ce vor, acelor femei care au o încredere deplină în ele, acelor femei care știu să provoace când vor.

”Sunt mândră de creațiile mele fine tulle cu inserții, creații care se joacă cu fantezia fiecăruia… Sunt de părere că astăzi, sexy, nu înseamnă că trebuie să te expui întocmai, ci mai degrabă să lași imaginația celor din jur să lucreze. Ca sursă de inspirație, am femeia și acele semne ale corpului care nu trebuie expuse. De asemenea, am în vedere și acele părți ale corpului care în urma nașterilor sau operațiilor de diferite forme, nu trebuie sa se vadă în anumite circumstanțe”, mai spune Cecilia Huzuna.  

Despre ATELIER 1

Cecilia Huzuna este o creatoare din România, cu o experință de peste 20 de ani în realizarea de obiecte vestimentare și lenjerie intimă. ATELIER 1 este magazinul de prezentare cu obiecte de design vestimentar unicat, piese realizate la comandă, accesorii și lenjerie intimă cusute manual. Creațiile ATELIER 1 sunt caracterizate prin excentricitate și intimitate, materiale de calitate, care pun în valoare corpul feminin.

Magazinul de prezentare ATELIER 1 se află în Piața Unirii Focșani,Corp H2, Focșani, iar creațiile pot fi comandate și online pe pagina de Facebook.

Foto: Crina Prida, Alexandru Ilie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.