Jimbolia Electronic Music Festival – JEMF 2016

logo JEMF 2016

Jimbolia Electronic Music Festival, primul festival ce va “zgudui” zona de vest la sfârşitul primăverii, a anunţat line-up-ul final, unul plin de surprize muzicale din 3 mari arii diferite: Techno, Electro-Alternative şi Rap.

Între 20 – 22 mai, zona bălţilor din Jimbolia va fi invadată de mii de clubberi ce aşteaptă cu nerăbdare deschiderea sezonului festivalurilor outdoor.

Programul complet Jimbolia Electronic Music Festival – JEMF 2016

13198655_1249827578378156_6452504284600167414_o

2 noi nume mari fac parte din line-up final al JEMF: James Zabiela şi Matthias Tanzmann sunt cei doi headlineri anunţaţi de organizatori luni seara.
Printre restul artiştilor anunţaţi se numără şi Dj Bendo, Dj Sfera, Injektah, Kool, Mi-Tzu şi Rapala.

Amplasarea corturilor la JEMF:

13239002_1250362434991337_5801015139846069076_n

James Zabiela este unul dintre cei mai iubiţi artişti pe meangurile ţării noastre, acum o lună făcând istorie în Timişoara alături de peste 1500 de oameni.  După ce a câştigat concusul “Bedroom BedlamCompetition” organizat de prestigioasa publicaţie “Muzik Magazines”, unul dintre cei mai respectaţi jurnalişti de specialitate a exclamat în ceea ce-l priveşte pe tânărul James Zabiela: “This is one winner who is seriously going places”. Şi aşa a fost!

Pe Matthias Tanzmann l-am tot văzut pe line-up-urile tuturor marilor festivaluri ale lumii şi la câteva party-uri în Bucureşti, dar niciodată la noi. Este pentru prima dată-n zona de vest, iar publicul aşteaptă cu nerăbdare un aşa nume mare. Originar din Leipzig, Germania, Tanzmann este unul dintre cei mai apreciaţi Dj, seturile sale de club fiind orientate spre genuri ca deep şi tech house. Timp de mai bine de 10 ani a reuşit să îşi facă cunoscută munca prin mai multe canale de comunicare: a lansat producţii proprii, a lansat muzica altora cu propriul imprint Moon Harbour, dar şi cu Cargo Edition, plus seturile de Dj care s-au auzit în mai toate cluburile lumii. Există şi un detaliu care l-a făcut şi mai puternic, lunga rezidenţă în cadrul Circo Loco.

Monika Kruse s-a născut în 1971 la Berlin , dar a crescut în capitala Bavariei München. Şi-a început cariera de DJane cu o rezidenţă într-un bar din orașul natal în ’91, 9 ani mai târziu mixa în faţa a 1.5 milioane de oameni în cadrul Love Parade, în 2015 o regăsim în line up-ul Tomorrowland.

Alături de cei doi, lista headlinerilor este completată de Dennis Ferrer, Jay Lumen, Ali Nasser, Andre Hommen, Argatu, Basska, Charles Ramirez, CTC, DBDZ, Deborah de Luca, Dejan Milicevic, Dennis Ferrer, Dj Sfera, Edwerd, Gojira & Planet H, Golan Live, High Kulture, iO ( Mulen ), James Cole, K-lu, Karmon, Kojok, Kool, Lea Dobricic, Macanache, Mano Andrei, Marko Nastic, Mighty Boogie, Mirror States,  NTFO, Otherside Live, Pat Duff, Punu, Rhadow, Silat Beksi, Stimming Live, Subcarpati, Suciu, Tania, Ulises și Vladimir Aćić, CTC şi Macanache.

Afis JEMF 2016 - Jimbolia Electronic Music Festival

JEMF  este un festival ce are loc la graniţa României cu Serbia şi Ungaria, și care încearcă să reunească cluberii din ţările vecine şi nu numai.
Acesta este și unul dintre motivele pentru care cele mai mari nume din industria muzicii electronice din Serbia şi din Ungaria fac parte din line-up-ul JEMF: Marko Nastik, Lea Dobricic, Dejan Milicevic, Vladimir Acic, James Cole şi Pat Duff.

De asemenea toţi membrii agenţiei AlongSide Artists vor performa de-a lungul celor 3 zile de festival: Alex Kennon, Atapy, Giuseppe Cenamo, Luca M, Nusha, Just 2 şi Olivian Nour.

Deşi este la a 4-a ediţie, JEMF a prins super mare amploare începând cu anul acesta, când organizatorii au anunţat peste 55 de artişti şi 48 de ore de muzică non-stop. ” Jimbolia Electronic Music Festival” va fi împărţit în 3 mari scene indoor, 2 scene outdoor de afterparty şi o scenă a newcomerilor.

JEMF Newcomer's Stage line up

 

Pe timp de zi, clubberii se pot relaxa în zona de chill sau pot participa la diversele activităţi ce vor avea loc pe parcursul Jimbolia Electronic Music Festival.

În curând se va anunţa şi line-up-ul pe zile şi se vor pune în vânzare bilete pentru fiecare zi în parte.

O dată cu anunţarea line-up-ului final, s-au pus în vânzare şi a doua serie de bilete, cele la preţul de 89lei, preţ ce va rămâne neschimbat până pe data de 1 Mai.
Ultima tură de bilete vor fi la preţul de 119lei. Puteţi opta pentru un bilet cu camping inclus, ba chiar mai mult organizatorii recomandă să vă cazaţi în camping, deoarece capacitatea cazărilor în Jimbolia este foarte mică.

Pentru cei ce optează să se cazeze în Timişoara, din oră în oră vor fi puse la dispoziţie autocare ce vor parcurge traseul Timişoara – Jimbolia / Jimbolia – Timişoara.

Puncte de vânzare ale biletelor pentru Jimbolia Electronic Music Festival 2016:

  • Timişoara (U-man, Sound Creation, Papillon)
  • Deva ( Refresh, VIP café)
  • Caransebeş ( Limonadaria lui Nea Tica)
  • Hunedoara ( Retro Bar, D’art)
  • Bucureşti (Ollie Gang Shop)
  • Jemf.ro: http://tickets.jemf.ro/
  • Bilete.ro: http://bit.ly/1RWYgFs

13178517_1248288325198748_965547842044146205_n

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.