Kung Fu Panda 3, ajunge în cinematografe prin 29 Ianuarie 2016

După ce credea anterior că el este singurul urs panda dintr-o țară de animale războinice, Po, se întâlneşte cu tatăl său Li Shan, în primul trailer oficial al animaţiei Kung Fu Panda 3.

kung-fu-panda-3-movie-2016-teaser-poster-Primul trailer oficial al filmului animat, nu prea se omoară cu dezvăluiri senzaţionale din poveste, doar pentru că este foarte mult un teaser. Totuşi, vedem momentul amuzant în care Po și Li se întâlnesc, moment ce este jucat excelent de Joe Black și Bryan Cranston.
DreamWorks Animation, este în prezent în curs de evoluție prudentă, deoarece studioul a optat să renunțe la practică de a realiza două sau trei filme pe an în favoarea concentrării pe cantități mai mici, dar calitative. Să sperăm Kung Fu Panda 3, va avea parte de un succes neaşteptat.
următoarea aventură a lui Po, va avea premieră în Ianuarie 2016. Distribuţia filmului include şi nume noi precum Bryan Cranston sau Rebel Wilson şi alături de producătorul executiv Guillermo del Toro, filmul este regizat de Jennifer Yuh Nelson și Alessandro Carloni.
Kung Fu Panda 3, ajunge în cinematografe prin 29 Ianuarie 2016, evident în 3D şi aduce înapoi, distribuţia favorită a celor două filme anterioare, alături de Jack Black (Po), Angelina Jolie (Tigress), Dustin Hoffman (Shifu), Jackie Chan (Monkey), Seth Rogen (Mantis), Lucy Liu (Viper), David Cross (Crane), James Hong (Mr.Ping), Randall Duk Kim (Oogway), alături de mai noii veniţi, Bryan Cranston şi Rebel Wilson.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.