Legendarul John Gray, autorul bestseller-ului “Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus”, vine pentru prima dată în România

Când două planete se ciocnesc, Marte și Venus, acestea se pot contopi pentru todeauna într-una singură sau din contră, pot rămâne separate, însă afectate pentru totdeauna.

baner-gray-iubire1Legendarul JOHN GRAY, autorul bestseller-ului “BĂRBAȚII SUNT DE PE MARTE, FEMEILE SUNT DE PE VENUS”, vine pentru prima dată în România, în data de 17 noiembrie 2015, pentru a susține o conferință cu adevărat specială, în cadrul căreia, femeile, bărbații sau cuplurile pot afla secrete care funcționează pentru a-și îmbunătăți radical și imediat relațiile. Evenimentul este organizat de Extreme Training atât în București (17 noiembrie) cât și în Cluj-Napoca (19 noiembrie).

John Gray este cel mai bun expert în relații din lume, cărțile sale fiind vândute în peste 50 de miloane de exemplare și traduse în 50 de limbi. Cartea inovatoare “Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus” este cea mai vândută carte a tuturor timpurilor din zona non-ficțiune. Lansarea seriei de cărți “Marte și Venus” a schimbat pentru totdeauna felul în care bărbații și femeile văd relațiile dintre ei, iar în ultimii 40 de ani, autorul a ajutat milioane de oameni să-și îmbunătățească viața sentimentală și chiar profesională.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor care vor să ducă relația la un nivel superior de comunicare, empatie iubire sau pasiune și care sunt într-o permanentă dorință de autodepășire. De asemenea, speakerul îi va prezenta strategii și tehnici care vor ajuta participanții să interacționeze mai bine cu cei din jur în funcție de gen, să comunice mai eficient la locul de muncă și chiar să negocieze mai bine cu șeful, colegii, partenerii sau clienții.

“Este extraordinar că am reușit să-l aducem pe marele John Gray în România. Este cel mai bun expert în relații al planetei. Toți românii care doresc au ocazia unică de a-l vedea, a-l simți, a învăța chiar de la el și a se lăsa insipirați de acesta. Speech-urile sale livrează acele momente ”aha” atât de necesare fiecărei audiențe, astfel că, nu doar vom învăța cum să evităm conflicte inutie, ci mai ales cum să aducem sau să readucem în viața noastră lucrurile cu adevărat importante.”, declară Marian Rujoiu, inițiatorul și coordonatorul evenimentului și manager al Extreme Training.

Prezentările lui John sunt distractive, dinamice și pline de exemple din viața reală, și sunt prezentate inclusiv cele mai recente cercetări făcute pe creier în funcție de gen ce marchează diferențele dinre bărbați și femei la locul de muncă și acasă și felul cum pot fi gestionate aceastea.

Doritorii pot afla detalii complete și se pot înscrie la conferință pe website-ul www.traininguri.ro/iubire

Extreme Training este o companie de top fondată în 2005, care și-a asumat misiunea de a-și sprijini clienții pentru a obține rezultate remarcabile, oferindu-le acestora (atât clienților corporate cât și persoanelor private) o gamă largă de servicii de formare profesională sau consultanță: de la leadership și management, până la negociere, vânzări, project management, comunicare, resurse umane, public speaking sau time management.
Extreme Training, totodată, aduce pe piața din România o serie de speakeri internaționali pe teme cheie cum ar fi conferința Leadership: The Power of Emotional Intelligence avându-l ca invitat pe celebrul Dr. Daniel Goleman, numit părintele inteligenței emoționale. În 2014 l-a avut ca invitat pe Jordan Belfort, Lupul de pe Wall Street după povestea căruia s-a inspirat Martin Scorsese in filmul cu același nume iar seria speakerilor continua cu John Gray în acest an.

2 COMMENTS

  1. Foarte interesant, am citit cartea despre care vorbiti si in articol. Chiar m-ar interesa sa particip. De unde pot fi cumparate biletele? Multumesc!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.