Otto.Bucharest – cea mai nouă locaţie pentru evenimente din Capitală

Flyer lansare otto.Bucharest

Cea mai nouă locaţie pentru evenimente din Capitală, otto.Bucharest, va fi deschisă pe data de 1 aprilie 2016.
Otto.Bucharest este situat în incinta magazinului Cocor, la etajul V şi are o capacitate de peste 700 de persoane. Sunetul este asigurat de un sistem complet Funktion One cu o putere de 15000 de waţi.
Scopul acestei locaţii este de a crea sentimente puternice faţă de cultura muzicală, de a revoluţiona viaţa socială a bucureştenilor şi de a înrădăcina un nou concept – conceptul Chameleon. După cum bine ştiţi cameleonii sunt cunoscuţi pentru abilitatea lor de a-şi schimba culoarea pielii în încercarea de a se adapta la orice mediu de viaţă. Aşadar conceptul Chameleon îţi propune în fiecare zi de joi, vineri şi sâmbătă câte o provocare. Fie că organizăm evenimente culturale, fie că este vorba de evenimente de muzică electronică, otto Bucharest va asigura nu numai clasă şi bun gust, dar şi o excursie de lumini şi sunet” declară unul dintre asociaţii noii locații.

La petrecerea de deschidere a otto.Bucharest sunt invitaţi H.O.S.H., Phil Weeks, Bono Goldbaum, Tino & Adrian Pătrașcu şi Negru!

➣ Opening Weekend – otto.Bucharest➣ Classy, Trashy, Cultural -> all in one chameleon venue location➣ 1 April : H.O.S.H , Phill Weeks. Bono Goldbaum, Negru, Tino&Patrascu➣ 2 April : The Mono Jacks , Grimus , Toulouse Lautrec , Jurjak , Chivu➣ GET YOUR PRE-SALE TICKETS!

Posted by otto.bucharest on Monday, March 14, 2016

H.O.S.H

DJ-ul german H.O.S.H. (Holger Behn) este şi producător şi promoter – un om care trăieşte prin şi din pasiunea sa – parte din grupul central al label-ului Diynamic.

Phil Weeks

Phil Weeks este DJ, producător şi label owner (Robsoul Recordings) – un iubitor al sound-ului old-school. Drum-machines-urile şi keyboardurile vintage sunt printre “armele” sale preferate.

Bono Goldbaum

Negru

Tino & Adrian Patrascu

Otto.Bucharest te invită în data de 1 aprilie să iei parte la deschiderea oficială!

  • Accesul persoanelor sub 18 ani STRICT INTERZIS – AGE CONTROL.
  • Locatia isi rezerva dreptul de a-si rezerva clientela- achizitia biletului in avans, nu va garanteaza accesul in locatie (FACE CONTROL, banii va vor fi restituiti in momentul in care ati fost refuzat)
  • DressCode : Smart Casual
  • Accesul este permis în locație de la ora 22:00.
  • Invitațiile sunt valabile până la 00:00
  • Fumatul interzis
  • VIP TABLE RESERVATION: 0768.479.587

Cat costa?
PRESALE TICKET : 40 LEI in reteaua Eventbook
ENTRANCE : 50 LEI << 00:00 >> 60 LEI

Noua atracţie a Bucureştiului este , da, otto.Bucharest.

View this post on Instagram

——– opening week 1-2aprile2016

A post shared by Tino Kanhoush (@tino_kanhoush) on

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.