Pedalam cu stil: The Dandy Run, prima editie

S.T.U.P si Stil Masculin organizeaza prima editie The Dandy Run, sambata, 21 mai 2016, incepand cu orele 14:00, pe esplanada turnurilor gemene din Piata Presei Libere. Este vorba de un eveniment dedicat biciclistilor care vor sa pedaleze cu stil in centrul Bucurestiului in cele mai cool outfituri. The Dandy Run este o plimbare urbana cu bicicleta, o plimbare in stil, in care bucurestenii pe bicicleta iau cu asalt bulevardele Bucurestiului in cele mai prezentabile costume si fuste de cycling.

13166118_10153606506877338_1551816565111611466_nIncepand cu orele 14:00, participantii se vor intalni pe esplanada turnurilor gemene din Piata Presei Libere, iar de la orele 15:00 va incepe traseul spre centrul Bucurestiului cu atentie, pe pista de biciclete. Traseul este urmatorul: Piata Presei Libere – Soseaua Kiseleff – Arcul De Triumf – Piata Victoriei – Calea Victoriei – Cercul Militar National ( aici vom opri 15-30 min pentru a face o serie de fotografii si pentru cateva filmari). plimbarea se incheie la Atelier Pinion, unde incepand cu orele 16:30 vor avea loc evenimente artistice si o mica petrecere.

Se cere imbracaminte adecvata. Costume din stofa, pantaloni trei sferturi, papioane si berete pentru ca va fi si un concurs pentru: “Cel mai bine imbracat domn” si “Cea mai bine imbracata doamna”, ”Cea mai buna bicicleta vintage”, “Cea mai buna mustata” si ”Cea mai frumoasa barba’’. Sugestii vestimentare: pantaloni de golf, jachete sau veste din tweed, pantofi, bluze vintage cu imprimeuri, camasi, fuste de cycling sau poate o capa sport, cravate sau esarfe din matase. 

In cadrul evenimentului se va organiza o tombola cu premii oferite de catre partenerii evenimentului: Men’S Cave – Clothing Concept Store . Urmariti pagina evenimentului de pe Facebook, pentru ca se vor derula o serie de concursuri online, organizate de catre o parte dintre parteneri. Seara va fi incheiata de BICA, cu fluiditatea beat-urilor bootyandfunkybreaks, dar si electro.

Parteneri: Atelier Pinion / Silva / Beautik Haute Parfumerie / Beauty One /Garajul Francez / Men’S Cave – Clothing Concept Store / urban monkey /Wood Be Nice .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.